AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 rome'da yaşadığınız ilginç olaylar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
wolverine İletim - 30/04/2006 : 20:50:12
ya bu oyunda ilginç bir anınız var mı ya benim çokta böyle çok umutsuz bir savaştan mucizevi bir zaferle çıktığınız bir adamınız kara murat gibi dalıp bir bölüğü yok ettiği oldu mu(abarttım sanırım) bakın benim oyunda olan bir ilginçlik save dosyası duruyo gönderebilirim:

savaş ilan etmeden ben brutii iken julii'yı yok ettim...hani yılanın başını küçükken ezmek gerekir ya suikastçılarımla tüm julii ailesini katlettim sadece bir adam kaldı ki oda şehirde olduğu için öldüremeden doğal sebeplerden öldü ve klan yok oldu iletisinde house of julii vardı julii nin şehirlerindede rebeller oluştu baya şaşırdım şu an roma ailesine düşman değilim senatoyla aram iyi ama bir roma klanını ortadan kaldırdım garip....
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ragolas İletim - 27/07/2006 : 03:48:19
Bir keresnde Ben de Yunanlılarla oynarken Apollon adlı küçük bi köyü almıştım.Daha tahta duvarları bile yoktu ve sadece iki tane en adi mıaraklı birlikten üretip koymuştum.Birde genç bi general vardı. Nüfusun artmasını bekliyordum. Sonra bi baktım Romalıların mavi renkli kolu full bir orduyla yani haritada bir birlik ne kadar asker ala biliyosa o kadar orduyla şehrimi kuşattı. yakında da ordum yoktu ve tamam şehir düştü dedim ama gene de savaşı manuel oynayayım dedim. savaş başladı. Ordu tek bi yoldan bana taaruza kalktı, ben de o yolun ucuna ili mızraklı birliğimi guard modunda koydum. ilginçtir gelen öldü gelen öldü. bu arada generalle de arkalarına dolaşıp ordan saldırınca ordu boşguna uğradı ve ben şaşkınlık içinde koca ordunun kaçışını izledim.
---GHOST--- İletim - 19/07/2006 : 22:55:14
oyunun başlarında bi baktım Roma da hiç asker yok bütün askerler ve aile üyeleri dışarıda bende hemen rüşvetle aldım kaleyi senato dışarıda kaldı. garibanlar oyun bitinceye kadar kalesiz bi şekilde Roma nın yanında durdular
oonnuurr İletim - 06/07/2006 : 15:44:50
oyuna yeni başladığım zaman gaullerden aldığım bir şehri gauller kuşattı. benim faction leader da orada oturmaktaydı. bende inanamadım ama düşmanı okçularımın menziline çekmek için faction leader ve atlılarımı dışarı çıkardım. sonuç iki atlıya karşılık bütün düşman ordusunu öldürdüm. nasıl oldu hala çözmüş deilim.
birde spartayı kuşattım 5. turn de kendiliğinden şehir düştü piyango gibi oldu.
ısengard İletim - 01/05/2006 : 19:54:36
Beni ise bir keresinde Buruti ile bir ordum vardı tam 26 kişi bunlar açıkta kaldı en iyisi ölüm dedim bir kaleye saldırdım yunanların kalede 50 asker bide yardımcı birlikleri gelidi 100 kişi bunların ikiside generalli ilginç oldu ama yendim...Kaleyi aldım ve güçlü bir kalem şu anda bölge ise türkiyede türkiyenin en alt solda bir kale var orası...
umutcanuğuz İletim - 01/05/2006 : 16:54:19
Benim en ilginç anım yeni başladığımda easy de oynarken oldu.Julii'yim ama ne kadar zor bir durumdayım anlatamam.Gaullar bi yandan Makedonlar bi yandan saldırıyor.Yani o kadar zordayım ki anlatamam.Turn'un bitinde bir savaş oldu;inanmayacaksınız 3 ordu yanyana geldi.İtalya'nın girişinde.Hemen Patavium'un yakınlarında.Ve tarihte ilginç zaferlerden biri oldu.Savaşı kaybettim;ama iki ülkenin kralını da öldürdüm.Savaş bitti strateji haritasına dönüp ''end turn'' yaptım.Ertesi tur Gaul yok olmuştu,Makedonya'nın ise 2 şehri kalmıştı.Buradan o asilere bir teşekkür yollayalım.

0.02 Snitz Forums 2000