|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ogalican |
İletim - 12/05/2006 : 21:35:29 Barbarian İnvasion Para kazanma yolları şöyle kaliteli bir şekilde anlatırmısıız |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ogalican |
İletim - 15/05/2006 : 00:06:28 alıntı: atlayanbaba tarafından yazılan:
barberianın zor tarafı sadece para değil. generallerin yıldız almasıda bir o kadar zor. bi seferinde 200 adamla 800 kadar orduyu yendim generalime bırak yıldızı hiç bi özellik bile vermedi :) ama güzel tarafları da var mesela askerleri çok hoşuma gidiyor en sevdiğim de alemani devletinin 20 kişilik bi birimi vardı adını hatırlayamadım fakat saldırmaya gönderdiğiniz an kontrol edemiyorsunuz ne var ne yokh silip süpürüyor.
barbarianın bir özelliğide karşındaki ordunun niteliklerine dikkat etmesi(yıldız verirken) vede alemaniyi bilmemde saxonslarda var öle bi birim tutana aşk ve yaşam olsun of be herifler kontrol dışı...vede filler çok korkak 100 kişi gördükleri anda kaçıyorlar...ama rome çook kolay barba daha gerçekci gerçekten!:) |
ısengard |
İletim - 14/05/2006 : 15:31:10 Yinede çok zor bir oyun ne olursa olsun... |
SAHNETJER |
İletim - 14/05/2006 : 13:43:41 barberianın zor tarafı sadece para değil. generallerin yıldız almasıda bir o kadar zor. bi seferinde 200 adamla 800 kadar orduyu yendim generalime bırak yıldızı hiç bi özellik bile vermedi :) ama güzel tarafları da var mesela askerleri çok hoşuma gidiyor en sevdiğim de alemani devletinin 20 kişilik bi birimi vardı adını hatırlayamadım fakat saldırmaya gönderdiğiniz an kontrol edemiyorsunuz ne var ne yokh silip süpürüyor. |
ısengard |
İletim - 14/05/2006 : 12:04:30 Sen at o oyunu sadece roma oynayalım barbariana ölüm... |
ogalican |
İletim - 14/05/2006 : 11:16:52 of of harbi zor oyun ya economical yönden batmış durumdayım rome daha kolaydı |
|
|
|