|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
lincoln6eko |
İletim - 20/08/2006 : 22:42:34 beyler bu oyun hakkındaki görüşleriniz ve bilgilerinizi bu bölümde paylaşalım.sizce rome barbarion invasion nasıl biroyun?? |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
falamir |
İletim - 22/08/2006 : 20:26:41 İlgilenen yoksa zorlasan da olmayacağı için sabır.
Ayrıca yorum istiyorsan; yağmaya dayanan yapısı pek de hoşuma gitmedi. Attila zamanında Roma'ya karşı akınları ve zengin Roma şehirlerinden Roma'nın da içindeki karışıklıktan faydalanarak büyük ganimetler elde etmesini işleyiş bakımından hoş ama geride olan büyük kuvvet hissini verememesi ve sadece savaşa olan yatkınlığı yüzünden eksileri var. Her ne kadar çok oynamadım ama en başta 7-8 büyük ordu verip yağmaya salmasından sonra ek güçlerin gelip gelmediğini bilemiyorum. Her ne kadar gelsede bir ana toprak olmadığı için yeni bir başkent elde etme ve yayılma stratejisi hoşuma gitmedi. Boylar arası kavga ve çekişmeleri es geçerek birden büyük bir han haline gelmek itici olmuş. Zaten oyunun da bununla pek bir derdi yok. Al sana yorum =) |
lincoln6eko |
İletim - 21/08/2006 : 16:10:27 beyler bu oyunu oynayan yokmu hiç nede nyazmıyorsunuz.bu oyun la rome total war arasındaki özellikleri yazalım hadi beyler ilkini ben yazıım: 1-gece savaşları var. |
|
|
|