AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Moral yükseltme?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Palad1n İletim - 10/11/2006 : 22:32:11
az önce Mısır ile bi şehre girdim. 1 bölük en dandik spearman vardı. 120 bowman ile yaka yaka 6 tane bıraktım. 120 bowmen'i zevkine kılıçla öldürün 6'sını dedim rakipte only a fool could lose this battle yazarekn benimkilerde defeat is almost certainly yazıyor. hatta adamı dövdüm,heroic öldü son kişi kaldı benim adamlarda defeat is almost certainly yazıyor bu ndendir? tamam spearmene bowman ile kılıçla girdim ama 1 vs 120'de defeat düşünmei biraz garip :))
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CRAYZZY İletim - 25/11/2006 : 07:49:29
Mısırla oynadığım zaman ilk hep ekonomi yükseltirim sonra basarım orduya :D
Palad1n İletim - 23/11/2006 : 16:10:25
neyse şimdi 600 kişiye 6 kişi savaşlarından 500 kişiye 600 savaşlarına geçtik hatta 1.2k'lık bir ordu şehrimi kuşattı 2k'lık yan kuvvetler gelince yemedi garibim

mısır gerçekten harika özellikle başta tabi tecrübeli değilseniz ekonomi savaş açtığınızda oldukça azalır parayı dibe vurursunuz
SAHNETJER İletim - 23/11/2006 : 12:22:51
evet biliyorum müslümanlığın olmadığını :) ama olsa diye hayal ettik güzel olurdu diye...
ShiLMyrO İletim - 22/11/2006 : 21:07:07
Ya zaten ayak sesleri filan süper oluyor.Mesela Galya çığlık atıcak, Rome kılıcını kalkanına wuracak kartaca allah allah diye bağıracakta nasıl bağıracak ?O zaman Müslümanlık yok ki:)
SAHNETJER İletim - 22/11/2006 : 18:42:27
hehehehe cıglık :)
valla şahsen kartaca nın askerlerinin düşmanın üzerine giderken allah allah demesini çok isterdim moral yüzde 100 e vururdu valla :)

0.02 Snitz Forums 2000