|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ShiLMyrO |
İletim - 03/12/2006 : 18:30:18 Arkadaşlar Barbarian İnvansionla ilgili her türlü soru vb. buraya yazalım görüşler yenilikler vs.
Arkadaşlar Hunlar çok güçlü Birimleri kuvvetli ve barbarlıklarıyla çok iyi savaş kazandırıyorlar.En başta 7 bin kişilik bir ordu veriyor ama şehir yok.Ordular şehire girdiğinde kayboluyorlar bu yüzden çok kötü olmuş
En başta en kolay oynayabileceğiniz bence Doğu Roma (Bizans) dır.Geniş topraklar güçlü surlar gayet iyi ekonomi var ancak.İlk başlarda biraz zorlanıyoruz askeri birimler az ve kaleler çok yayılmış e bide balkanlardan İstanbul (Constantinapol) başkent oluyor 7 bin kişiyle geliyorlar 5-6 turn sorda Easy de bile sende ise en fazla 1000 adam oluyor.Oyun genel olarak çok zor bence ilk dönemleri atlattığımızda çok güçleniyoruz ve çok zevkli olıuyor.
Sizce hangi devletle başlayalım oyun hakkında tüm bildiklerinizi lütfen yazınız.
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
SAHNETJER |
İletim - 16/01/2007 : 01:37:35 bulunduğun şehirdeki din le ilgili bina yı yıkıcaksın sonra diğer dinlerle ilgili binalar çıkıyor... |
umutcanuğuz |
İletim - 15/01/2007 : 17:47:08 İşte o değiştirmeyin nereden yapıyoruz?Onu bulamadım... |
SAHNETJER |
İletim - 15/01/2007 : 02:07:04 tabiki dinleri değiştirebilirsin bulunduğun bölgede hangi dine fazla inanılıyosa onu yapabilirsin mesela avrupa da paganizm yapmalısın eğer hristiyanlığa geçersen gelirlerin azalır isyanlar baslar. düzelmesi için uzun zaman geçmesi gerekir... sasanilerin bulunduğu bölgede zaroganizm tabi sasanilerle oynuyosan romayla oynuyosan hristiyanlık... ben genelde eğer romayla oynuyosam bütün şehirlerdeki dinleri pagan olarak değiştiriyorum. aldığım yerleri de hiç vakit kaybetmeden pagan yapıyorum. isyanlar biraz daha gecikiyor.. hristiyanlığı denedim kısa zamanda şehirler kırmızı surata döndü... (moderate için geçerli) eğer easy de oynuyosanız zaten hemen saldırıya geçebiliyosunuz şehirler o kadar çabuk kalabalıklaşmıyor... size yapılan saldırılar da bi o kadar azalıyor... sonuç olarak en avantajlı din paganizm....
|
umutcanuğuz |
İletim - 14/01/2007 : 17:11:27 Barbarian Invasion'da şehirlerindeki dinleri değiştirebiliyor muyuz?Hangi dinlerin hangi avantajları var?Bi de oyun en son hangi tarihte bitiyor? |
ShiLMyrO |
İletim - 12/01/2007 : 19:24:17 Yapılamaz daha doğrusu yapılırda.Aslında gerçekçi olmuş Hunlar Orta Asya'dan göç ediyorlar ya kabileler halinde.Her vatandaş savaşçı oluyor.Şehir alınca ordaki insanlar halktan oluşan askerler şehre yerleşiyor.Etrafındakilerde aaa burda şehir var çadırda sıkıldım tuvalet yok, su yok ısınma yok dyerekten şehre koşuyorlar.Bence İstanbul'a kadar git o orduyla. |
|
|
|