|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
mcboy |
İletim - 21/01/2007 : 15:43:37 Tam Link Verin Buradan ulaşabilirsiniz. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
david15 |
İletim - 14/05/2007 : 03:23:35 sen bi şeyi yanlış yapmısındır mutlaka terar oku derim...Çünkü az önce ben denedim oldu :) |
mcboy |
İletim - 27/01/2007 : 19:52:26 Tam Link Verin Buradan ulaşabilirsinix. |
inter_23 |
İletim - 23/01/2007 : 19:28:46 Ya ben yamayı indirdim, dediklerini aynen yaptım ama olmadı? |
mcboy |
İletim - 22/01/2007 : 00:18:27 Medieval 2 Türkçe Yama v1.2 Tarih : 21.01.07 23.45
Not : Yama sorunsuz olarak 1.1 de çalışmaktadır.1.0 ile de çalışır hale getirildiyse de (şehir isimleri bana bildirilen ilk sorun)türkçe olmamaktadır. Buda büyük bir sorun değil.
-Medieval 2 Total War 1.1 Patch Download için http://www.worthplaying.com/article.php?sid=39361
1.2 Yapımındaki süpriz yeniliklerdeki yardımları için grafikerimiz Ahmet Raşit Bekar'a teşekkür ederim
-Türkçe Yama 1.2 Download için http://rapidshare.com/files/12760311/tr_yama_1.2.rar.html
Rar Şifresi :www.e-oyun.netoyuncu.org
Türkçe Yama 1.2 Yenilikleri -Daha fazla tur sonu gelen haber içeriği Türkçe'ye çevirildi. -Türk askeri birimlerinin hepsi ve diğer ülkelerden bazılarının askeri birim açıklamalarının tamamı Türkçe'ye çevirildi. -Medieval 1.0 ile sorunsuz çalıştırılabilme. - Süpriz bir Yenilik -
Türkçe Yama 1.0 ve 1.1'i daha önce indirenler için http://rapidshare.com/files/12761182/text.rar.html burdan güncelleme dosyasını indirebilirsiniz..
Güncelleme
-Verilen text klasörünü tryama/data/text buradakiyle değiştirerek yamayı uptadeliyebileceksiniz.Sadece güncellemeyi indirirseniz Türkçe'leştirme oranı artacaktır.Yukarıda bahsettiğim süpriz özelliklerden mahrum kalacaksınız ..söylemem süpriz
Türkçe Yama Kurulumu
1-Rar dosyalarını herhangi bir yere çıkartın 2-Medieval 2 Total War Türkçe Yama 1.2 klasöründeki tryama klasörünü ve Medieval 2 Total War Krieger Tr Yama.bat ile tryama.cfg dosyalarını M2TW klasörüne kopyalayın 3-Eğer oyununuzda spy videoları görünüyorsa Türkçe Yama ile oynarkende görebilmek için M2TW klasöründeki data/fmv klasörünü tryama/data içersine kesip yapıştırın.Çünkü 1.7gb boyutunda zaten tryama ile oynıyacaksınız.Tryamayı beğenmediğinz takdirde tekrar keserek eski yerine koyarsınız. 4-M2TW/data klasöründeki world klasörünü tryama/data içerisine kopyalayın. 5-Medieval 2 Total War Krieger Tr Yama.bat sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur deyin. 6-Medieval 2 Total War Krieger Tr Yama.bat e sağ tıklayıp simge değiştiri tıkladıktan sonra m2tw klasörüne gelip m2tw iconunu seçin. 7.Medieval 2 Total War Krieger Tr Yama.bat m2tw exe li oyuna 2 kere tıklayıp türkce yama ile girin. 8-Devletler kapalıysa tryama/data/world/campaing/imperial campaing/dscr_strat.cfg dosyasını editleyerek istedikleri devletleri açabilirler 1 Turn-1 yıl için timescale :2.00 ı 1.00 olacak şekilde değiştirip kaydetmeniz gerekmektedir.
Not: Oyuna yeni kampanya ile başlamanız gerekiyor sorunsuz tr yama için...Eski savelerinizi kullanırsanız ufak tefek sorunlar oluşabilir[şehir isimleri en azından türkce olmıyacaktır.]
|
mcboy |
İletim - 21/01/2007 : 21:20:01 boşverin ya lnki napcanız :):)
arkadaşlar link kırık olmuş tekrar yazcaktım alıntı yaptığım sitede kalkmış ve 21 30 da mı ne daha yenisi eklencekmiş daha gelişmişi onu veririm :)
ya bugün 2 tane yama yayınladım heryerde birinide burda yayınladım. yayınlamadan önce birinin türkçe yama isteğini görüm koydum ama link kırık :) 22 00 da falan en geç koyarım inş unutmassam :) |
|
|
|