AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval 2 Total War Türkçe Yama

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mcboy İletim - 21/01/2007 : 15:43:37
Tam Link Verin Buradan ulaşabilirsiniz.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
david15 İletim - 14/05/2007 : 03:23:35
sen bi şeyi yanlış yapmısındır mutlaka terar oku derim...Çünkü az önce ben denedim oldu :)
mcboy İletim - 27/01/2007 : 19:52:26
Tam Link Verin Buradan ulaşabilirsinix.
inter_23 İletim - 23/01/2007 : 19:28:46
Ya ben yamayı indirdim, dediklerini aynen yaptım ama olmadı?
mcboy İletim - 22/01/2007 : 00:18:27
Medieval 2 Türkçe Yama v1.2 Tarih : 21.01.07 23.45

Not : Yama sorunsuz olarak 1.1 de çalışmaktadır.1.0 ile de çalışır hale getirildiyse de (şehir isimleri bana bildirilen ilk sorun)türkçe olmamaktadır. Buda büyük bir sorun değil.

-Medieval 2 Total War 1.1 Patch Download için
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=39361

1.2 Yapımındaki süpriz yeniliklerdeki yardımları için grafikerimiz Ahmet Raşit Bekar'a teşekkür ederim

-Türkçe Yama 1.2 Download için
http://rapidshare.com/files/12760311/tr_yama_1.2.rar.html

Rar Şifresi :www.e-oyun.netoyuncu.org

Türkçe Yama 1.2 Yenilikleri
-Daha fazla tur sonu gelen haber içeriği Türkçe'ye çevirildi.
-Türk askeri birimlerinin hepsi ve diğer ülkelerden bazılarının askeri birim açıklamalarının tamamı Türkçe'ye çevirildi.
-Medieval 1.0 ile sorunsuz çalıştırılabilme.
- Süpriz bir Yenilik -

Türkçe Yama 1.0 ve 1.1'i daha önce indirenler için
http://rapidshare.com/files/12761182/text.rar.html
burdan güncelleme dosyasını indirebilirsiniz..

Güncelleme

-Verilen text klasörünü tryama/data/text buradakiyle değiştirerek yamayı uptadeliyebileceksiniz.Sadece güncellemeyi indirirseniz Türkçe'leştirme oranı artacaktır.Yukarıda bahsettiğim süpriz özelliklerden mahrum kalacaksınız ..söylemem süpriz

Türkçe Yama Kurulumu

1-Rar dosyalarını herhangi bir yere çıkartın
2-Medieval 2 Total War Türkçe Yama 1.2 klasöründeki tryama klasörünü ve Medieval 2 Total War Krieger Tr Yama.bat ile tryama.cfg dosyalarını M2TW klasörüne kopyalayın
3-Eğer oyununuzda spy videoları görünüyorsa Türkçe Yama ile oynarkende görebilmek için M2TW klasöründeki data/fmv klasörünü tryama/data
içersine kesip yapıştırın.Çünkü 1.7gb boyutunda zaten tryama ile oynıyacaksınız.Tryamayı beğenmediğinz takdirde tekrar keserek eski yerine koyarsınız.
4-M2TW/data klasöründeki world klasörünü tryama/data içerisine kopyalayın.
5-Medieval 2 Total War Krieger Tr Yama.bat sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur deyin.
6-Medieval 2 Total War Krieger Tr Yama.bat e sağ tıklayıp simge değiştiri tıkladıktan sonra m2tw klasörüne gelip m2tw iconunu seçin.
7.Medieval 2 Total War Krieger Tr Yama.bat m2tw exe li oyuna 2 kere tıklayıp türkce yama ile girin.
8-Devletler kapalıysa tryama/data/world/campaing/imperial campaing/dscr_strat.cfg dosyasını editleyerek istedikleri devletleri açabilirler
1 Turn-1 yıl için
timescale :2.00 ı 1.00 olacak şekilde değiştirip kaydetmeniz gerekmektedir.

Not: Oyuna yeni kampanya ile başlamanız gerekiyor sorunsuz tr yama için...Eski savelerinizi kullanırsanız ufak tefek sorunlar oluşabilir[şehir isimleri en azından türkce olmıyacaktır.]

mcboy İletim - 21/01/2007 : 21:20:01
boşverin ya lnki napcanız :):)

arkadaşlar link kırık olmuş tekrar yazcaktım alıntı yaptığım sitede kalkmış ve 21 30 da mı ne daha yenisi eklencekmiş daha gelişmişi onu veririm :)

ya bugün 2 tane yama yayınladım heryerde birinide burda yayınladım. yayınlamadan önce birinin türkçe yama isteğini görüm koydum ama link kırık :) 22 00 da falan en geç koyarım inş unutmassam :)

0.03 Snitz Forums 2000