AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 ÇOOK ACİL VE ÖNEMLİ LTF YARDIM ÖNEM VERİN

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
merroman İletim - 22/08/2007 : 21:02:23
YA ARKADAŞLAR MEDİVEL TW 1 DE OYUNU AÇIYORUM PC ÖZELLİKLERİM İİ. OYUNU AÇTIĞIMDA SAVAŞ YAPABİLİYORUM AMA . DEVAMLIYI AÇTIĞIMDA OYUNDAN ATIYORR .OYUNU OYNAMAK İSTİYORUMM LTF YARDIM EDİN ROME YI ÖNERMEYİN LTF ÇÜNKÜ ONUN HARİTASINI HİÇ BEĞENMEDİM DEVLETİNİN SINIRLARI BELLİ DEİL O OYUNDA AMA MEDİVELDE SANIRIM SINIRLARIN İİ
*YA NE YAPMAM LAZIM BU OYUNDA SADECE SAVAŞ YAPARAK OYNANMIYOR ..!!
YARDIM..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
falamir İletim - 06/10/2007 : 21:19:46
Kopya oyunlarla ilgili olarak konu açılması yasaktır. Sorunlarınızın kaynağı kopya cd lerden kaynaklanmaktaysa tek cevabınız orjinal oyun almak olabilecektir.
amarilloyroja İletim - 06/10/2007 : 19:51:29
bende de aynı sorun var... oyunun harita çözünürlüğünü artırınca sorun gider gibi oldu ama sonradan gene attı...
internetten indirdim oyunu.. bikaçkere silp yeniden kurdum olmadı. ekran kartının sürücüsünü bikaçkez sildim yeniden yükledim ayarlarıyla oynadım gene olmuyo.... bi arkadaş media player de sorun olabilir demiş. nasıl i sorun biraz açabilir misiniz?

banada roma yada 2 önermeyin makine kaldırmaz..
bide ben 2-3 sene bu makinede oynamıştım oyunu..
o zman cdden yüklemiştim
KeeNlemyeküN İletim - 10/09/2007 : 19:59:51
Eğer hala hata veriyorsa, yeni bir Medieval total war al bence lakin rome total war ın haritasını sevmemekte ne oluo : ) ilk başlarda banada çok garip gelmişti lakin alışınca çok zevkli oynaması, elbette Medieval ilk göz ağrımız, ona laf yok!
Dediğim gibi eğer özgün(orjinal) oyun alma imkanınız yoksa lütfen seçiçi olun, iyi kaliteli bir satıcıdan alın CD leriniz, heleki seyyarlardan uzak durun ve mümkünse sadece ve sadece oyun cd si satsınlar! kopyalama işlemi sırasında adamlar kontrol etmiyor oyunların calışıp calışmadığını!
inter_23 İletim - 09/09/2007 : 13:09:11
Media player den kayanklanabilir, hiç olmazsa oyunu sil bir daha baştan kur
fosfolipid İletim - 09/09/2007 : 00:57:28
Oyundan atmasının sebebi cd den olabilir cd yi değistir istersen.Bende romedaki haritayı hic begenmıyorum.

0.05 Snitz Forums 2000