AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome TW Da diger rome devletlerine savas acmak

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Oguzhan1989 İletim - 09/10/2007 : 13:42:11
Arkadaslar oyunda bayagi ilerledim ekonomik ve askeri yondende bayagi gelistim fransa yakinlarina kadar her yeri fethetttim ama bir turlu italya uzerindeki diger rome devletlerine savas acamadim sizce ne yapmam gerekiyor oyunda yeni sayilirim
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 16/10/2007 : 17:18:16
Genelde 5 senato üyesi de senden çıkarsa(ki academy vs geliştirince çok pis çıkıyorlar) seni indirmek istiyorlar, kale fethettikçe sevilirliğin artıyor(senato'dan bakabilirsin, o maxlanırsa bodoslama dalabilirsin).

Bol assassin çıkar, generalsiz ordularda hepsini 10 göz yap, biç diğer aileleri, hepsi rebel olur alırsın ^^
Oguzhan1989 İletim - 16/10/2007 : 11:24:45
paladin valla dediklerini yaptim ama nedense adamlar bir turlu savas acmadi o kadar yer fethettim galyayi ve ingilizlerin avrupadaki tum kalelerini akdenizdeki adalari bazi gorevlerde gecikmeler oldu tabi ama genede sunun baska bir yontemi olsa :D
Palad1n İletim - 09/10/2007 : 17:13:23
İlerleyip, senatoya aile üyelerini sokup, yeni kaleler fethederek roma ırkının sempatisini (diğer devletlerin ve SPQR'nin öfkesini) kazanacaksın, onlar sana savaş açacak, yeneceksin..

Ya da Senato'nun en yüksek yerine yerleşen liderini, seferdeki liderini felan öldürmek isteyecekler öldürtmezsen yine savaş açarlar. Brutii ile oynarken SPQR'nin oyundaki son hareketiydi:)

0.03 Snitz Forums 2000