AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 M2TW ticaret yardımmm?????

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
alperbatur İletim - 22/12/2007 : 23:47:54
ticaret nasıl yapılıyor vede haritada bazen böyle özel şeylere raslıyorum mesela bi kutunun içinde mor bi sıvı var ??? nedirr???

yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 25/02/2008 : 00:45:37
C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign girin burdaki desk_start dosyası sağ tuş özellikler salt okunuru kaldır, sonra dosyayı açın açtıktan sonra, end unlockable end nonplayable yazan yerleri sil. Bütün devletler açılacaktır ( bu özellik bütün Total War oyunlarında geçerlidir. )
Virgil İletim - 24/02/2008 : 22:24:50
arkadaşım rome total warın nesi varda m2tm ye geçiyonuz fıstık gibi oyun bide sorum olacak diğer ülkeler nasıl açılıyor imperial champiinde
inter_23 İletim - 19/02/2008 : 22:42:52
Marchant yetiştirmek içinde, pazar yeri kur. Pazar yerini ne kadar geliştirirsen o kadar sadık ve zeki tüccarların çıkar. Ajan, Suikastçı ve tüccar bu oyunda ordular kadar önemlidir.
olly İletim - 19/02/2008 : 21:18:01
-Öncelikle ticaret için aldıgın ülkelerde tarımı,yolları ve limanları geliştir
-Diger ülkelerle ticaret(trade rights)anlaşması yap
-Merchantlarla o mor sıvı dediğin veya herhangi bir trade edileblir kaynagın yanına gel ve merchantınla(tüccar)orda yanında bekle
-Finance ı yuksek olan merchantlarınla karsı ülkelerdeki diger merchantları saf dışı bırakmaya çalış ama bunu yaparken senin merchantınında ortadan kaybolma riski var.Eğer karsı merchantları trade yaptıgın yerden uzaklastırırsan orda bi tekel kurmus olursun ve daha fazla para kazanırsın
-Yanlıs bilmiyosam silk,gold gibi maddelerden daha cok gelir artısı var

İyi oyunlar..

0.05 Snitz Forums 2000