AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval 2 de oyun hatasi lutfen yardimm?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Oguzhan1989 İletim - 13/10/2008 : 17:14:26
Arkadaslar oyunun orjinal versiyonunu aldim yukledim hicbir sorun yoktu oyunda once ispanyollarla oynadim 60 inci turakadar bir sorunyoktu sonra oyunu kaydettim ciktim oyundan sonra load game den oyunu tekrar actim ama tam yukleme bittiginde ekran birden simsiyah oluyor herhangi bir tusa bastigimdada normal masaustune donuyor. Bu arada baska bir ulkeyle yeniden baslayayim dedim yaklasik 50-60 tur sonra gene ayni sey oldu oyunu kaydettim geri acmak isteidigimde yeniden ayni hatayi verdi sizce neden acaba. Oyun sirasinda herhangi bir grafik hatasi takilma felanda yok gayet rahat oynuyorum. Bu arada su anda kendi pc mde internetim calismiyor Directx zaten oyunun kendi icinde var onu yukledim ama update yapamadim yada en son versiyonunumu indirmem gerekiyor acaba problem o yuzdenmi diye dusundum. Oyunu yeniden yuklemeyi denedim ama gene ayni hata olusuyor ay gck oldum artk
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 14/10/2008 : 21:29:40
ATI marka kartlar için: http://ati.amd.com/support/driver.HTML

Nvidia marka kartlar için: http://www.nvidia.com/page/pg_20030521269172.html

Buradan modelini bulup ona uygun en güncel versiyonu indirebilirsin. Sistemini de hızlandıracaktır ayrıca
Oguzhan1989 İletim - 14/10/2008 : 11:29:12
cok sagol deneyecem bu arada internet baglattim bilgisayarima oyunu sildim yeniden yukledim directx ide update ettim su an 30 uncu turdayim ve oyun eskiye gore dahada hizli ve rahat oynaniyor ama insallah yeniden bir problem cikmaz. Bu arada ekran kartimi nasil update edebilirim tam olarka emin degilim ama ugrasacam.
inter_23 İletim - 13/10/2008 : 19:56:02
Direcxt i tekrardan yüklemeyi dene. Mümkünse en sonunu. O da olmadı, ekran kartını sil bir daha yükle, o da olmazsa ekran kartını update et. Bildiğim kadarıyla düzelmesi lazım.

0.03 Snitz Forums 2000