|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
xasitürkx |
İletim - 10/12/2008 : 19:46:59 ben rome total war oynuyorum yanımdaki devletle anlaşmam var ben bu anlaşmayı nasıl bozarım bu arada diplomatı denedim belki iptal oluyodur diye ama anlaşmayı iptal et diye falan bişey çıkmadı nasıl anlaşmaları iptal ederim şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkürler... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Palad1n |
İletim - 13/12/2008 : 11:34:14 Başka bir devlettir. Senin ona saldıramadığın gibi o da sana saldıramaz |
xasitürkx |
İletim - 11/12/2008 : 17:22:22 dediğim gibi kaleyi kuşattı bende saldırmak istedim yeterli popüler gücünüz yok dedi ama neyse yeniden savelememiştim 7-8 tur geriden yeniden devam ediyim bakalım gine aynı şeymi olacak bu seferde aynı şey olursa resmiyle gösteririm yardım eden arkadaşlara teşekkürler aynı sorun gine olursa buraya yazacam resmiyle göstercem |
ShiLMyrO |
İletim - 11/12/2008 : 16:37:17 Arkadaşım onlar sana saldırsa ne anlaşması başka bir devlet saldırıyodur sana. |
xasitürkx |
İletim - 11/12/2008 : 15:06:00 yani şimdi benim elim kolum bağlı çünkü benim kaleme saldırdı ben karşılık vermek için işte saldırdım senin popüler gücün yok dedi yani kale elden gidecek mi? |
Palad1n |
İletim - 11/12/2008 : 14:45:40 Desene romalılarla romalılara karşısın. Onlarla anlaşma er geç kendiliğinden bozulacak, sen bozmayacaksın. Bir gün diyecekler ki senin faction liderin çok iyi, iyi gelişiyorsun. Gel onu öldürelim sen gelişme diyecekler. Sen kabul etmeyince de bozulacak. Ya da halkla popülaritan savaş açmaya yetecek kadar iyi geçineceksin |
|
|
|