AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Total War: Rome Sistem Gereksinimleri

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
obayrakgil İletim - 13/12/2004 : 16:16:53
BİLGİSAYARIMIN DONANIMLARI TÜM TOTAL WAR:ROME GEREKSİNİMLERİN KARŞILADIĞI HALDE OYNAYAMIYORUM.ESKİDEN OYNUYORDUM BİRDEN BİRE GİTTİ OYUN KİTLENDİ OYNANMIYOR.ANA MENÜ AÇILIYOR AMA ABUK SABUK YAZILAR MAOUSENIN OKLARINI TAKİP EDİYOR.OYUN AÇILIYOR FAKAT DÜŞÜYOR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM........
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
cheteen23 İletim - 03/12/2007 : 16:52:51
arkadaşlar merhaba. benim bir isteğim olacaktı. dvdden rome total war'u yükledim fakat oyun savaşa girerken sorun veriyor ve masa üstüne dönüyor. bu durumu düzeltmek için bir kaç patch(1.3,1.5,1.6) indirdim. fakat yükleme yaptığım dvd crackli olarak hazırlanmış olduğu için rometw.exe dosyası orjinal değil. bu yüzden patchi yüklerken "no prior installation waws found" diyor ve yükleme yapmıyor. bunun çözümünün orjinal rometw.exe dosyasını yüklemek olduğunu düşünüyorum. orjinal rometw.exe dosyasını mail adresime yollayabilir misiniz? ya da rapidshare e upload edip link de verebilirsinez sevinirim. şimdiden teşekkürler...
inter_23 İletim - 11/09/2007 : 00:57:09
Vallaha hacı, burakkursadturgut@hotmail.com. Bu 24 saat açık :)
Palad1n İletim - 10/09/2007 : 11:02:44
Valla ben kimi eklersem bi kaç saat sonradan geliyor heralde-.- burak_turgutlu olanı ekledim galiba
inter_23 İletim - 09/09/2007 : 23:33:16
Kardeşim, senin msn bende çıkmıyo heralde, bi iki kere denemdim seni eklemeyi red falan ettin heralde. brkkrsd@hotmail.com bunu ekle yardımcı olayım
Palad1n İletim - 09/09/2007 : 14:25:28
Çok hızlı oyun gerçekten berbat bir şey. Hiç tavsiye etmem :)

@inter hocam:
msn'ini aldım şu media playerı bana da yollasan? mp 10 yükledikten sonra(tahminen, uzun zaman oldu) ekranda mausu nereye sürüklesem geçtiği yeri belli ediyor, optionsa bassam oyunun menüsü de kalıyor(load,campaign felan), wonder ele geçirme haberine tıklarsam oyun onu gösteremiyor ve çöküyor felan.. Eskiden kasmazdı şimdi büyük savaşlarda(2.5k++) kasmaya başladı

0.02 Snitz Forums 2000