AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome-Battle Sorunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NoD0ubT İletim - 14/01/2005 : 13:12:46
Bir şehri kuşattığımda assoult dediğimde savaş açılırken windows uyarı sesi geliyor ve oyun kilitleniyor. Fakat bu her zaman olmuyor. Özellikle Türkiye'nin Armenia ve Parthi ile savaş yaparken bu sorun ortaya çıkıyor. Bunu nasıl çözeceğiz...?!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 14/04/2005 : 01:22:24
Daha çok ekmek yememe gerek yok. Karşındaki kişi, forum kurallarına aykırı mesaj yazan birine karşılık olarak worm yollayacak kadar ezik biri değil, merak etme.
Lustralic İletim - 13/04/2005 : 03:33:57
alıntı:
tarafından yazılan:

Bazı kullanıcılarımız üstü kapalı olarak kurallarımızı ihlal etmeye çalışıyorlar ama karşılarında bu işi yıllardır yapan kişiler olduğunu unutuyorlar. Bir daha olmasın lütfen.

Üslübunuz için teşekkürler.Fakat bilgisayarıma worm u eğer siz yolladıysanız(tehdit anlamında) daha çok ekmek yemeniz gerekiyor.
|KRONDOR| İletim - 12/04/2005 : 22:34:43
Bazı kullanıcılarımız üstü kapalı olarak kurallarımızı ihlal etmeye çalışıyorlar ama karşılarında bu işi yıllardır yapan kişiler olduğunu unutuyorlar. Bir daha olmasın lütfen.
Lustralic İletim - 12/04/2005 : 15:42:36
Silindi!
NoD0ubT İletim - 31/01/2005 : 14:59:52
Berkay emin ol, senin dediklerini yapmasını ben de biliyorum. Daha yaratıcı çözümler bekliyorum, lütfen!!!

0.03 Snitz Forums 2000