|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
canoOo |
İletim - 20/01/2005 : 18:46:28 arkadaşlar oyunun eksileri ve artıları hakkında görüşlerinizi bekliyorum.Ayrıca sizce bu oyunun devamı gelmeli mi ?? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
inter_23 |
İletim - 03/04/2005 : 10:50:40 Bende Realism yükledim ve süper birşey ama Romalıların renkleri değişmiş kırmızı değilde daha da matlaşmış.Yunanlılar çok güçlü oyunun zorlaştığı şüphesiz ama güzel olmuş. |
Apis_mellifica |
İletim - 20/03/2005 : 23:10:02 Harita Realism 5.4'ü yüklerseniz Hindistana kadar genişliyor, şehir sayısıda iki katına çıkıyor. Yapay zeka konusunda da 1.2 Patch'i yapay zekayı baya geliştiriyor.
Oyundaki baya eksinin Patchler ve Modlar ile giderilebildiğini gördüm. Özellikle Realism Modu tavsiye ama Roma ailelerinden sadece Julii ile oynanabiliyor, Roma devletleri dışındaki bütün ırklar açık, oynanabilir oluyor. |
Dodo |
İletim - 27/02/2005 : 23:03:23 Oyunu yeni aldım, size tek tavsiyem tüm gücünüzü bir orduya yıkmayın ve sınırları güçlü birimlerle doldurun. |
Himanchig |
İletim - 15/02/2005 : 23:24:28 Bence bayaa iyi bir oyun yapmışlar. Zaten gırafikleri süper sesleri de abartmadan gerçek gibi yapmışlar.Böyle güzel oyuna ne denir ki. Süper bir oyun almayanlar çabuk gidip alsınlar , pişman olursunuz sonra. |
canoOo |
İletim - 31/01/2005 : 17:21:58 arkadaşlar şurda bi konu açtık hiç bişe yokk.Biraz eleştirici yanınızı meydana çıkartın.  |
|
|
|