|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Himanchig |
İletim - 26/02/2005 : 17:59:26 Rome Total War'da En Güçlü Devlet Hangisi?
Bence Rome Total War oyununda en güçlü devlet Rusya.Tabi herkeze göre değişir , ama ben en fala Rusları seviyorum çünkü milli takımının hastasıyım ha ha haaaaaaah |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Kitten |
İletim - 26/09/2006 : 13:26:24 S.P.Q.R derken şunu kastettim onlar başta kocaman bir orduya ve kocaman bir şehre sahipler senaotdaki bütün üyelerde onlardan oluyo....:) |
kara huvari |
İletim - 20/09/2006 : 16:18:34 ama ben gaulu çözemedimm bütün binaları farklı kafam karışıyoo |
SAHNETJER |
İletim - 20/09/2006 : 02:03:10 gaul konusunda sana katılmıyorum inter gaul da çok sağlam bi devlettir biraz akıllı oynamak gerekiyor sadece oyunun ilk başlarında.. (hard da oynuyosan eğer) hatta bu konuda mı bilmioyrum ama bi karşılarştırma yapmıştım yanlış hatırlamıyosam... |
inter_23 |
İletim - 20/09/2006 : 01:55:36 Almanların savaşçıları çok güçlü ama defansif özellikleri çok düşük. O sıralamada en iyi dengeyi sağlayan romalılar hatta üstüne üstük defansif özellikleri daha iyi. Aslında her devlet iyi. Ama Gaul hariç   |
SAHNETJER |
İletim - 20/09/2006 : 01:43:28 oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum ilk başlarda tabiki en güçlü devlet romalılar gibi gelmişti. daha sonra cartaga... filler tabiki etkili olmuştu. fakat şu an en güçlü olarak almanları görüyorum spearman leri çok etkili... |
|
|
|