AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 İnfluence, Management ve senato odaları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Apis_mellifica İletim - 22/03/2005 : 13:54:31
Biri lütfen şu aşağıdaki üç soruya cevap verebilir mi?

1)Bir aile bireyindeki Management ve Influence nasıl geliştirilir? Öyle ekran başında artsın diye her turn bekleyecekmiyiz? Birşey yapamazmıyız?

2)Senatoda nasıl oda sahibi olunur? Sanırım yüksek Influence ile değil çünkü, Influence sıralamasındaki 1. adamım Pontifox Maximus oldu, buraya kadar tamam. Ama Influencesi çok az bir adamım Aedile oldu. Herkes en alttanda başlamıyor oda almaya, direkt 2. veya 3. sıradaki odaya yerleşiyor bazen millet?

3)Senotoda oda sahibi olmak, adamlarımın Influencesini arttırmak dışında neye yarar?
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Lustralic İletim - 12/04/2005 : 16:06:37
1)O aile bireyinin(veya bireylerinin) bulunduğu şehre üniversity ve daha sonraki devamı binalarını (academy vs...) dikmelisin.En gelişmiş şehrinde en yükseği olacağından kralını oraya koy.(zaten orası da capitalindir büyük ihtimalle)
2)Senato nun verdiği görevleri harfiyen yerine getirirsen oda sahibi olursun.
3)Şu işe yarar.Belirli bir süre sonra senatonun desteği tavana vurduğunda senin kralının başını istiyorlar(çünkü artık efsaneleşmeye başlıyor).Eğer bu mesaja hayır dersen diğer iki aile direk sana düşman olur.(senato da tabi)
Ama sana söyliyim hiç senatoya giricem diye kasma.Görevlerin kolay olanlarını yap,zorlarını ipleme.Kendi kafana göre fetihler yap.Halkın desteği tavana vurduğunda (bu zaten senato ekranında peoples kısmında gözükür) sana istediğin aileye ve senatoya savaş açma hakkı verilir.İşte o zaman ordunu toplayıp o sana emirler yağdıran,ortalığı kızıştırmaktan başka bir işe yaramayan senatoya gir ve yeni babalarının şahsın olduğunu göster.
alıntı:

Hayat bir savaş ve ilk düşmanın sensin...
NoD0ubT İletim - 22/03/2005 : 16:02:37
Aslına bakarsan, ssenate'nin verdiği görevleri yapıyorsun yapıyorsun, şehir sayın arttıkça senate senden tırsmaya başlıyor(Senate'ye tıkladığında senin hakkında yazılan yazılarda belirtiliyor bu). Ve 30 şehre sahip olduktan sonra sana faction liderini öldür yoksa seni kanun dışı ilan ederiz diyorlar. Ben kabul etmemiştim ve bir turn sonra faction liderim kendiliğinden öldü .

0.03 Snitz Forums 2000