|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ultramert |
İletim - 01/03/2006 : 18:14:51 14 OCAK 2004
>Samsun'da bir bankanın Mecidiyeköy Şubesi'ni >soyan Mehmet Murat Pas iki ay sonra ayni şubeye >para yatırmaya kalkınca yakalandı. > >22 OCAK 2004 > >Bursa'da manavda sivribiber >kalmadığını öğrenen Sezer >Kırbıyıklı 'Bu nasıl >manav?diyerek domatesleri kurşunladı. > >22 OCAK 2005 > >Erzurum'da tarihi koç heykelini evinin önüne çesme >yapmak isteyen adam yakalandı. > >28 ŞUBAT 2004 > >Adapazarı'nda İnsan Hakları Ulusal >Komitesi Başkanlığı'nca mahkûmlar >arasında düzenlenen resim >yarışmasında mansiyon kazanan Gültekin >Toker'in ödülü, tahliye olduğu için evine >götürüldü. Polisi gören Toker kaçtı, ödül için >geldiklerini öğrenince döndü. > >24 MART 2004 > >Samsun'da otobüs durağı çalındı. > >3 Nisan 2004 > >Adana Kümes Hayvanlarını Koruma Derneği >horoz dövüşü yaptırırken yakalandı > >24 Nisan 2004 > >Erzurum'un Bosçakmak köylüleri, dört katlı >apartman büyüklüğündeki kayayı, köylerine >düşmesin diye halatla bağladı. > >28 NISAN 2004 > >Sivas'ta 732 yıllık tarihi bir mermer, >kimliği meçhul 'meraklılar' tarafından, >plastik olup olmadığının >anlaşılması amaciyla >kırıldı. > >29 NISAN 2004 > >Bursa Inegöl'e bağlı 3 bin nüfuslu Cerrati >Beldesi'ne 3 bin kişilik cami yapıldı. > >2 Mayıs 2004 > >Antalya'da iki kızıyla evden kaçan oryantal >Hatice Topçu, eşi Celal Topçu'nun >pantolonlarını, 'Takip etmemesi için' >yanında götürdü. > >25 MAYIS 2004 > >Radarı önceden haber veren ve kendisine >yurtdışından gelen aleti gazete >ilanıyla satmak isteyen adam yakalandı. > >26 Mayıs 2004 > >Trabzon'a bir hastaneye gidip, bugüne kadar hiç cinsel >iliskiye girmediğine dair rapor isteyen Mehmet >Mısırlı'ya (46) 'deli raporu' verildi. > >2 Haziran 2004 >Zonguldak Limanı'na sığınan >kuğuyu yediler. > >24 Haziran 2004 > >Savas Ay, programına ünlü benzerlerini >çıkardı, araya gerçek Ciguli'yi de soktu. >Ciguli, benzerlik yarışmasında üçüncü >oldu. > > >16 TEMMUZ 2004 > >178 ALO - RTÜK hattına başvuran biri, >Sütaş reklamında gol atan inek Ayraniç'in >memelerinin görünmesinden****ayetci oldu. > >15 EYLÜL 2004 > >Malezya Kralı Kapalıçarşı'dan >halı aldı. Kral'a ikram olarak çay getiren >garsonlar, halılara çay döktü. > >4 EKIM 2004 >Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli >sağlık memuru Serkan Atasoy, eski gemi >tayfası Cüneyt Veli'den iki saat yerine >bakmasını istedi. Veli, elini kesen bir >adama dikiş atarken bir doktor tarafından >yakalandı. > > > >Canım Türkiyem Canım Vatandaşım |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ultramert |
İletim - 02/03/2006 : 15:44:07 samsunda otobüs durağının çalınması da bir o kadar ilginç |
wolverine |
İletim - 02/03/2006 : 15:36:09 komedi filmlerine konulacak bir sürü olay var şu kadının kocası kovalamasın diye kocasının pantolonlarıyla kaçışı güldürdü beni |
mj |
İletim - 02/03/2006 : 01:14:58 harika ya guzel ulkemizde ne gariplikler oluyor ya.. ancak burada olur dedirten turden hemide |
_KibarCellad_ |
İletim - 01/03/2006 : 21:58:59 evt gerçekten güzel olmuş..yurdumun insanından incilerr...ciguli olayı charlie chapline'e yapılmıştı..ordada charlie.c 3. olmuştu..savaş ay ordan esinlenmiş herhalde..:)) |
HASSOOO |
İletim - 01/03/2006 : 21:41:46 >2 Haziran 2004 >Zonguldak Limanı'na sığınan >kuğuyu yediler.
zuahahahaha, bilmiyorum ne kadar gerçektir ama kıza ve öz; tam imzalık :D
Bu arada bir kısmı fason haber anlaşılan, mesela kimliği belirlenemeyen şahısların tarihi mermeri niye kırdıklarını nasıl anlamışlar? Not mu bırakmışlar "abi plastik mi diye bakıyorduk" diye...
Ayrıca 3 bin kişilik cami ne demek biliyor musunuz, benim memlekette yok o kadar geniş (140bin nüfus), "belde"ye nasıl yapılsın., kim yapmış nasıl yapmış..
Yine de eğlenceli :D :D |
|
|
|