AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Tinerci Sorunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RealBetmen İletim - 17/03/2006 : 18:59:30
Yarım saat önce başıma gelen bir olayı anlatayım...

Arkadaşlarla okul bahçesinde top oynuyorduk...Nitekim bu elemanlar geldi 3 kişi ellerinde bıçaklar bizde oynıcaz diye girdiler başladılar oynamaya benim gitmem lazımdı kaçmaya ilk yeltenişimde farkettiler gitme lan falan diye tehdit ettiler...Nitekim 10 dakkaya kaçış planımı gerçekleştirdim ve kaçtım ama dibime gelip bıçağı dayayışını bi ben bilirim!!

Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi??Siz ne düşünüyorsunuz??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
RealBetmen İletim - 25/05/2006 : 15:12:57
Geçenlerde gene kestiler önümü bu sefer 3 kişiydik biz bunlar 2 kişiydi ama ellerinde bıçak vardı ve bizden büyüktüler...Boş bulundukları bi anda bi fırlamışım...Peşlediler arkadan yırttık neyse Allah korusun beyler halimiz kötü...
Emma_charlotte_FAN İletim - 25/05/2006 : 15:06:51
benim başıma sahilde gelmişti böle bi olay bence bunlara fazla görünme gerekirse okulun son günlerinde okula gitme
SafaX İletim - 25/05/2006 : 01:06:48
taktik: Evinizde bitmiş bir deodorantın (oda spreyi daha kolay olur) büyük kapağını açıyorsunuz ve içine soğan sıkıyorsunuz. Tamamını doldurmak epey masraf yapar ama gözü çok pis yapıyo yaşadım biliyorum.. 5 dakka sıfır, 15 dk. bulanık görüntü sağlıyo.. Yanlız, küçük bişe bulabilir misiniz bilmiyorum çünkü koca oda spreyini arka cebinizde taşıyamazsınız. Tavsiyem her ihtimale karşı yatağınızın yanında bulunsun. Ev koruma olayına gelmişken hazır, beyzbol sopaları ve sahte gizli kameralar çok işe yarıyo. Özellikle kapınızda "bu ev *bilmemne* güvenlik sistemlerinin koruması altındadır yazıyosa, olmasa bile korkutucu etki yapar. Şok cihazı olayını da güvenlik malzemesi satan bi yerde diil sihirbaz dükkanlarında bulursunuz. O çarpan yüzük olayı var ya (pahalı olanı tabi adilerinden bahsetmiyorum) adamı çizgi filmlerdeki gibi yapıyo.. Son olarak, yanınızda nakit taşımayın ve çiipli kredi kartı kullanın. Verir kaçarsınız n'olucak..
keepers İletim - 23/05/2006 : 20:12:59
walla tinercilere dicek bişiyim yok onlar kafayı zaten vurmuşlar fakat size diyceğim şu " Arkadaşlar serseriler ne isterse werin weya kaçın ama sakın dövüşmeyin çünkü çıkarır silahı veya bıçağı seni yere serer fakat sen onu öldürebilirim dersen zaten onun kaybetceği bişiy yok ne ailesi nede yuvası biran önce ölmek istiyolar zaten"
HASSOOO İletim - 22/05/2006 : 16:55:57
alıntı:
SadoStyle tarafından yazılan:

Slmlar cumleten benım basma gelen bir olayı anlatayım.
2 ay once ramazan bayramı işten cıkıp ewe gelmek uzereydım saat aksam uzeri 6 felan yolda yururken 15-16 yaslarında 3 cocuk etrafımı cevırdı noluyo deyıncede bacıgımda bir sıcaklık hıssetım megersem bırı bıcagı sokmus noluyo lan demeye kalmadıkı tekrar bı sıcaklık allah ne verdıyse nereyı buldularsa sokup cıkarıyolar bıcakları 1 tanesını tuttup dovmeye calsıtıgımı hatırlıyorum satırı ellerından alınca 3 uda toz oldu su an bu 3 cocuk yakalandı ve ceza evındeler .Yedıgım 7 bıcakla yasamaya calsıyorum cok sukur bı sakatlık kalmadı ama benden oncekı vurdukları genc askerden donelı 3 gun olmasına ragmen vefaat ettı yasalarımız cok gusel saolsunlar yasalar degsıtı artık kapkaccı caldıgı malın fıyatına gore ceza
yemekte yanı 7 yerden bıcaklandıgım halde 10 ytl caldıgı ıcın 10 ytl lık ceza alıcak yakında memleket texasasa donmesse iidir ...

Bu olayda kapkaç yok, gasp var. Darp var. Adam yaralamak var.... Merak etme, 10 YTL'den hayli hayli fazla ceza alırlar. Fakat yaşları küçük ise biraz indirime gidilecektir.

0.03 Snitz Forums 2000