|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sweet-sweet-angel |
İletim - 19/07/2006 : 12:35:52 yabancı nickler için buraya |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 20/07/2006 : 14:19:56 Büyütülen bir olay yok sakin. Sadece konunun amacı belli değildi açıklık getirmek dallandırdı budaklandırdı vs. vs.
Velhasıl noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılması hakikaten çok gözden kaçan bir kural, buna katılmadan edemedim :) Bir de "de" bağlacı var ki, kimse dikkat etmiyor ona, hatta kimi gazete yazarları, kanal editörleri bile... |
sweet-sweet-angel |
İletim - 20/07/2006 : 00:19:57 o zaman beğenmediyseniz konuyu kilitleyin size bırakıyorum bir olayı ne kadar büyüttünüz. ben hepinize yabancı konuşuyorsunuz demiyorum hem burada beğenilen yabancı nickleride söyleyebilirdiniz ama sizin işiniz gücünüz kavga sizi kırmamaya çalışıyorum ama siz yaptığımı yüzüme vuruyorsunuz.hem ard arda yazmanında yasak olduğunu bilmiyordum özür |
zıpzıp |
İletim - 19/07/2006 : 23:52:37 Ancak benim çok dikkat ettiğim ve yapılmadığında sinir olduğum bir yazma şekli var. Nokta konduktan sonra bir karakter boşluk bırakılır. Böylece yazı sıkışık sıkışık ve okuyucuyu rahatsız etmeyecek şekilde olur. Umarım diğerlerimiz de böyle yapar ama isteyen yapsın istemeyen yapmasın orası sizin bileceğiniz iş. |
HighVoltage |
İletim - 19/07/2006 : 18:52:58 Benim de nick kullanıcı adım yabancı.Eee ne olacak şimdi?Bu benim günlük hayatımda yabancı kelimeler kullandığım anlamına gelmiyor öyle değil mi?Aksine Türkçemizi en düzgün şekilde kullanmaya çalışırım.Hem yazarken hem de konuşurken.Hatta çok sefer kelimelerin telaffuzu ile ilgili annemi ve babamı bile eleştirmiş, bu konuda onlarla uzun uzun tatışmışımdır.Bence tepkin/eleştirin kullanıcı adına değil; forum kurallarını bilmeyen, ...eyer, eylenmek... gibi bariz yazım hataları yapan kişilere karşı olmalıdır.Site içinde bu konuyla ilgili pek çok başlık var.Araştırıp okumanı tavsiye ederim. |
TheBodyGuard |
İletim - 19/07/2006 : 18:28:28 Bu arada arka arkaya ileti göndermek de yasak... |
|
|
|