AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Sanatçı Kavramı Sorunsalı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Dodo İletim - 10/12/2006 : 18:01:21
Milletimiz, miladından bu yana 'sahte sanatçılar', 'sanatçı taklitleri' vs. ile başbaşa. Son yıllarda bu akımın artmasıyla, başımız dönmüş olacak ki, gerçek sanatçılar gün geçtikçe kaybedilmekte ve istenilmeyen kitle, medyayı hızla ele geçirmektedir.
Bunlara engel olmak amacıyla da çalışmalar yapılmaktadır ancak bu kafa yapısı değişmediği sürece alınan yol arpa boyunu geçmeyecektir.
Sizce de buna bir son vermek lazım değil mi?
Benim gibi düşünüyorsanız, konuyla ilgili düşüncelerinizi buraya yazın, paylaşın. Çözüm yolunu birlikte arayalım.

Düşündüğümde ilk aklıma gelen sanatçılığın adını kötüye kullanan insanlar..

Bülent Ersoy
Mustafa Topaloğlu
Petek Dinçöz
Abidin
Doğuş
Ajdar
İsmail YK
...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 25/12/2006 : 01:03:20
Yok, yok. Yanlış anlaşılmasın. Tartışmayı severim, kırılmam. Senle bugüne kadar olan her konuşmamızdan da keyif almışımdır. Lakin benim burada sarf ettiğim laflarla, bana yönelik olarak söylenmiş lafları bir tutuyorsun. Haliyle bu durum ister istemez işi kişisel savunma boyuta çeviriyor.
Avaris İletim - 25/12/2006 : 00:46:24
Fikirlerimizi "alınganlık" noktasına getirmeden savunamayacaksak bir daha tartışmam seninle merak etme. Kırılacaksın diye korkuyorum. Sustum.
CrAzY_IVAN İletim - 25/12/2006 : 00:19:52
"Bu izlenir mi?" televizyon karşısındakine,
"Bu yayınlanır mı?" kamera arkasındakine.

Fark olduğunu düşünüyorum.

Benim mesajlarımı aç oku tekrar. Ne tip sorunların oluşabileceğine dair, durumun gidişatı, insanların sanatçı kavramlarının değişmesine karşı haykırışlar.

Kimseye, sen şunu mu dinliyorsun, yazık sana demiyorum.

Laflarımı daha da açıklamaya girişmeyeceğim...
Avaris İletim - 24/12/2006 : 23:59:22
"Bu izlenir mi?" ile "Bu yayınlanır mı?" arasında ne fark var? Birinciden küçük düşen adam ikinciden niye alınmasın. Sonuçta birilerinin izlediği programlar "horgörülüyor" her iki türlü de. İzlemediğin halde "hepimize" şeklinde izler görününce daha mı samimi oluyor? Suça ortak olursam lafım yanlış anlaşılmaz diye mi düşünüyorsun? Yoksa sen de mi gelin-kaynana müptelasısın? :)

Küçük bir not, son cümlen pek yapıcı olmamış :).
CrAzY_IVAN İletim - 24/12/2006 : 23:14:22
alıntı:
Avaris tarafından yazılan:

Altuğ, bir zamanlar BBG için sana "bu izlenir mi?" diyen adamlara neden artist dedin şimdi? Benzerini şu anda sen başka programlar için söylemiyor musun?

Hayır. Ben izleyenlere bir yorumda bulunmadım hiçbir zaman. İzleyenleri küçük düşürmedim. Yapıcı olmaya çalışıyorum burada. Kimseyi küçük düşürme çabasına girmedim. Ettiğim tüm laflar, yayınlara, onları yapan yapımcılara, he belki bir de bu tip durumlara "prim" yapılmasına neden olduran hepimize.

Benim çok sinirlendiğim nokta, marjinal tavırlara bürünüp, "ayy ezik sen onları mı izliyorsun, tiksinç, örghh, börgghh" diye tavır takınanlaraydı.

0.03 Snitz Forums 2000