AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Bayram Kartı :)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RoM3o İletim - 26/09/2008 : 17:16:53
Arkadaşlar bayramda bilgisayardan uzak kalacağım için yaklaşık 2 hafta kadar OS ile bağlantıda olamayacağım.O yüzden şimdiden bunu demem gerek diye düşündüm tüm islam aleminin ve OS halkının bayramı mubarek olsun arkadaşlar :)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
RoM3o İletim - 03/10/2008 : 15:12:37
Bu akşam saat 18.30 arabasıyla eve dönüyorum ^_^ Yoğun ders çalışma temposu ve OS halkına geri dönüş yani :)
TheBodyGuard İletim - 30/09/2008 : 09:07:25
Tüm İslam aleminin ve OS halkının bayramı kutlu olsun.
Lenin İletim - 27/09/2008 : 22:53:29
İki yıl tamamen internetten uzak kalmak imkansız bence:D Zaten bir süre sonra istesende istemesende haftada 1-2 saatten fazla açamıyorsun interneti. Şahsen benimde 2 yılım var ÖSS'ye. Hafta içi zaten 10 dk açıp kapatıyorum. Etüttü ödevdi zarttı zurttu derken, zaman kalmıyor. Haftasonu ise saat 5'e kadar etüt oluyor ki zorlarsan 7'ye kadar yolu var. Valla bugün etütten kaçamak yaparak zar zor bir buluşma yaptık arkadaşlarla. Ramazan bitmeden Bursa'da oturan biri olarak bir hacıvat karagöz izlemek lazımdı yani:D Çokta güzel oldu valla :D
Palad1n İletim - 27/09/2008 : 00:48:54
Ben de öyle diyorum; ama günde yarım saatten sonrasını bünye kaldırmıyor. Alerji başlıyor =D
CrAzY_IVAN İletim - 26/09/2008 : 22:56:27
Yani tabii haklısın iradeli ve sert bir karar olmuş ama tamamen kendini "kapatman" gerekmiyor. Böylesi bir karar alabiliyorsan, örneğin haftada 1 saat internet gibi bir molayı da aşmama iradesini gösterebilirsin. Demek istediğim ürkütmeyin kendinizi ÖSS ile bu kadar. Ama sıkı çalışmak kesin sonuç getirir evet.

0.02 Snitz Forums 2000