| 

| 

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için,  burayı tıklayın!

| 

| K O N U      ı N C E L E M E | 

| FearOfThEDarK | 
                İletim - 27/12/2009 : 18:54:03  Evet yepyeni bir yıla girmek üzereyiz .
  Görüşleriniz , düşünceleriniz ?
  bu yıl benim yılım olacak diyen varmı ? .. | 

| 5   S O N       Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada) | 

| CrAzY_IVAN | 
                İletim - 29/12/2009 : 21:43:31  Fares, imzanı biraz kısalt bir zahmet. | 

| enes ekinci | 
                İletim - 29/12/2009 : 19:41:35  Kesinlikle kafamı dersten kaldıramaycağım.Ben o okulu bulan sümerleri bulursam tekme tokat dalıcam.İnsanoğlunun hayatını karartmışlar.Hadi anladım öğretim önemlide yani sahabahın köründe kalkıp haftada 2 gün tatil bence klasik.Yeni şeyler lazım.Tam gün olsun.Saat 9 dan 2-3 e falan öğle tatili olsun 1 saat.Bunlar varda.Çok okulda yok.Birde saat 9 da olanlar sadece çoğu özel okullar | 

| RoM3o | 
                İletim - 29/12/2009 : 15:18:02  Her yıl benim yılım O.o 1 ocakta doğmuşum malesef   | 

| n/a | 
                İletim - 28/12/2009 : 22:50:21  alıntı: FearOfThEDarK tarafından yazılan:
  Bu yıl herşey daha güzel olacak :)

Kafamızı ßozmıyalım.Gelecek senelerde daha zorlarıylan karşılaşacağız :) | 

| FearOfThEDarK | 
                İletim - 28/12/2009 : 21:01:28  Bu yıl herşey daha güzel olacak :) | 

| 

| 

|