Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
DarKpEarL
İletim - 20/02/2005 : 20:08:46Beyler ben artik milletime HİNDİ denilmesine uyuz oluyorum!!!! Turkey hindi demektir ve Türkiye;Turqie olarak yazılır.Bunda bir kasitin olmadığını düşünerek acilen bu büyük yanlışın düzeltilmesini diliyorum.Yoksa siz hindimisiniz? Bunu kabul eden varsa o başka... Text
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L
İletim - 06/10/2005 : 16:13:22 arkadaşlar ne yaparsak yapalım bu bürokraside kalcak ve baştakiler bizim ülke büyüklerinin yanında Turqei falan diycekler sokaktaki insan ise gene dalga geçecek polisler de böyle düşünceğinden uygulama olmıycak naapalım biz forum sayfaları ve dışişleri bakanlığında ne kadar söylersek söylielim kalcaK bu böyle:(
HASSOOO
İletim - 04/10/2005 : 18:36:45 bir şey olmaz merak etmeyin. mail'e ve dediğim gibi Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde sitelerde yer alan formları doldurarak çevrimiçi başvuruda bulunursanız bir kaç hafta içinde cevap da verirler.
Ben Başbakanlığa Ankara'daki gayrimenkulleri sormuştum, mektup yollamışlardı gayrimenkullerin listesini gönderdiler. MIT ve THY de sorularımı cevaplandırdı =)
umutcanuguz
İletim - 04/10/2005 : 17:58:57 Pekala ne bekliyoruz.Verin yetkililerin mail adresini beklemeden yollıyayım
Tony_P@rker
İletim - 04/10/2005 : 17:56:00 ARkadaşlar ben bunu buldum bilgi@basbakanlik.gov.tr sanırım buraya gonderebiliriz
arsat
İletim - 04/10/2005 : 17:36:43 GÖnderelim ama bişi demezler di mi??? (Yaw belli mi olur)