|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Omisis |
İletim - 14/05/2005 : 12:59:47 Hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum ama, ben birgün düşündüm. Etrafıma baktım. "J" harfiyle çok az karşılaştım. Dilimizde içinde "J" harfi olan hiç kelime yok. Bazı kelimeler var(Jet, ropörtaj, jimlastik) ama bunların köküne bakarsak hiçbiride Türkçeden gelmiyor. Bazen kullanıyoruz ama yabancı dillerden geliyor. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ceberruh |
İletim - 22/08/2005 : 18:49:53 Okullarda bile her zaman söylenir "j" harfi türkçede en az kullanılan harf diye. Çünkü Türkçe'de j ile başlayan bir kelime yok. Kullanılan yerler kısmında ise |KRONDOR|'a katılıyorum(sarhoşlar kısmına) .
|
ençok_25_yirmibeşkarakter |
İletim - 22/08/2005 : 18:47:12 rrrrrr kullanılması gerektiği halde kullanılmıyo, farklı bi durum.iki kez kullanmam gerekiyordu ama yapmadım.bana bi bira versene ile bana bir bira versene , arasında tek 'r' farkı yok. r yi çok fazla kullanınca haber spikeri edası oluşuyor gibi.. (saçmalamışta olabilirim) |
wolfsvadisi |
İletim - 13/06/2005 : 20:07:19 Ğ J |
|KRONDOR| |
İletim - 19/05/2005 : 00:52:36 alıntı:
Editörüm, bir toplantıya nedersiniz? 
O nerden çıktı deyip MSN'den devam edelim derim :) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 19/05/2005 : 00:48:56 ... ve tikiler... 
Editörüm, bir toplantıya nedersiniz? 
(Ayrıca küçük bir not, yanlış hatırlamıyorsam, içinde "J" bulunan hiçbir kelime zaten Türkçe sayılmıyordu.) |
|
|
|