|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CAsp3r |
İletim - 29/06/2005 : 19:01:02 Bir babanın doğum gününde oğluna mektubudur...
Sevgili oğlum Bugün tam on yedi yaşındasın Görüyorum ki artık her şeyin farkındasın Ama ne zaman arasam seni Ya diskoda ya barda ya ekran karşısındasın.
Haklısın oğlum Devir artık bu devir Sen de çemberini çağına göre çevir Senin neyine sanat vesair Ne diyor bak meşhur televizyon büyükleri Vur patlasın çal oynasın, devir artık bu devir...
Nasılsa son düğmesi de koptu insanlığın, Vefa can çekişiyor arka sokaklarda, Umut mendil sallıyor giden trenlerin ardından, Onur adres arıyor mezarlıklarda...
Gel gör ki oğlum Senin de kurtuluşun yok bu gidişten Ne etsen ne yapsan Bir düğün, bir bayram, bir lale devri Hangi ekrana baksan...
Kim kiminle evleniyor, Kim kiminle çıldırıyor, Kim kiminle daldan dala Gelinim olur musun diyor...
Kimin umurunda yarınlar, Kimin umurunda çocuklar, Kimin umurunda bu isyankar çığlıklar... Bir kavgadır, bir yarıştır, bir rezalettir gidiyor. Kime sorsan cevaplar dünden hazır Halk böyle istiyor oğlum, Halk böyle istiyor. Gel gör ki bir reyting uğruna Ne ‘güneşler batıyor’ oğlum, Ne güneşler batıyor...
Ahmet Selçuk İLKAN
Ben bu şiiri çok beğendim ve şairi haklı buldum.Siz de okuduktan sonra yorumunuzu buraya yazmadan bu sayfadan ayrılmazsanız sevinirim.Böylece herkesin görüşünü öğrenmiş olurum |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 30/06/2005 : 01:19:27 Anlayıp da ders alabilecek kapasitede bir kişi, en başta bu şiiri okumaya ihtiyacı olmayacak kişidir zaten . |
|KRONDOR| |
İletim - 30/06/2005 : 00:57:55 Zeki arkadaş tabii :)
Sözler bayağı iyi. Gerçekten durumu net bir şekilde açıklamış. He, anlayan, anlayıp da ders alan kaç kişi çıkar, o tartışılır... |
Dodo |
İletim - 29/06/2005 : 23:53:02 alıntı: ... Kime sorsan cevaplar dünden hazır Halk böyle istiyor oğlum, Halk böyle istiyor. Gel gör ki bir reyting uğruna Ne ‘güneşler batıyor’ oğlum, Ne güneşler batıyor...
Ahmet Selçuk İLKAN ...
Hadi ya, bak sen.. Demek tanıdıkmış. 
|
bomkonger |
İletim - 29/06/2005 : 23:31:44 alıntı: CAsp3r tarafından yazılan:
Bir babanın doğum gününde oğluna mektubudur...
Aslında bu baba tanınmış bir şair Yani sıradan bi baba değil |
|
|
|