|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HASSOOO |
İletim - 30/09/2005 : 05:05:31 Özbek forumundan alıntı, lolllllllllllll'dan sonrasını Özbek'in biri yazıyor... Yazık... Türkiye olarak kendimizi bir türlü kabullendiremiyoruz adamlara (tüm Özbekler böyle değil tabii ki)
istanbul(pan-turkist) wrote: Hem Turk ulusu, hem de muslumanlik Turklere, Turkiye'ye cok buyuk minnet borcludur.
LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!! WOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA such kind of chavunistic turkish ideas about your lidership of tyuric world is just pure nosense!!!!do you really think uzbeks or other tyuric nations will cosider turkey as a
"big-brother"? and will thank you? for what we must thank you? are you one of turks who think that central asia also was under control of ottomon empire? then go and read history books. central asia never was under ottomon control. and secondly in turkish "kurtulis - savasi" many uzbeks send financal aid to turkey and so turkey managed to save itself from enemies. so turkey must thank central asia,and ideas of turkey about it's lidership among tyuric world
will just bring hatred to cenral asia.and it already did.that was the main reasons to close
turkish lyciums in uzbekistan.i hate turks who thinks in this way.
P.S:turkler rusca konusanlari sevmiyor.ama istanbulda rusca yazilir cogaliyor,rus dili
tercumanlari cok pahaliya calisiyorlar,hep gazeta ilanlarida rusca yzilari cok yaziyorlar.. yakin zamanlarda buradada ruscha cok onemli dil olacak bir soruma cevab verabilirmisin: nicin istanbulda rus dili ogretme yerleri cokda ama ozbekche ogretecek yerler yok. ve o kadar turk oldugundan gururlu olsan nicin amerikada yasiyorsun???? sen turkiyeye donde gercek durumu nasil olduguna bir bak.... coklar ozbekistan nerede oldugunu bile bilmiyor. |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASSOOO |
İletim - 30/09/2005 : 16:21:39 Eh, bunun devamı da var ama kalsın =(.. Pan-Türkist'te de sorun var tabii... Demek istediğim adamlarda böyle bir Türkiye imajı oluşmuş. |
Avaris |
İletim - 30/09/2005 : 13:12:05 Özbek arkadaşın bakış açısında bir sorun göremedim ben. Pan-Turkist arkadaş daha bir sorunlu gözüküyor. |
shadowwalker |
İletim - 30/09/2005 : 11:45:32 bu özbek arkadaşın dedikleri ayrı bir tarafada her nerede o türk arkadaşın yazdığı tipte bir yazı yazarsan ("Hem Turk ulusu, hem de muslumanlik Turklere, Turkiye'ye cok buyuk minnet borcludur.")orada tepki olması doğaldır. çünkü bir iyilik yaptığında, doğru bişeyler yaptığında onun karşılında bişey istemezsin ve onunlada böbürlenmezsin. kısaca başkalarına sana minnet borçlu olduklarını söyleyemezsin kanısındayım; ancak ve ancak başkaları sana minnet borçlu olduklarına karar verir. birde HASSOOO konu anlaşılmıyor pek, bir link yollarsan konuya bir göz atmak isterim. |
|
|
|