AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 An Gelir Attila İlhan Ölür...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
|KRONDOR| İletim - 11/10/2005 : 15:00:59
Birçok sanatçımızın şarkılarına söz olmuş şiirlerin yazarı, gerçek bir vatansever, gerçek bir Atatürkçü şairimiz Atilla İLHAN'ı kaybetmişiz. İnsanın inanası gelmiyor. Daha geçen gün Tüyap Kitap Fuarında, hayranlarına imza atarken görmüştük kendisini. Çökmüştü biraz, tanımak zordu; ama yine de oradaydı. Sadece bir gün sonra aramızdan ayrılması, ölümün her zaman ensemizde olduğunu bir kere daha kanıtlamış oldu. Fuarda iki adım yanımızdayken kitap imzalatamamak, bir iki kelimelik de olsa konuşamamak şu an gerçekten acı veriyor... Değerlerimizin kıymetini bilmemiz gerektiğini bir kez daha ispatladı ölümü. Allah rahmet eylesin.

Nasıl Olduysa

Nasıl olduysa birden adımı unuttum
Adını unuttuğum o sıcak şehirde
Yıldız alacası yüzen bir zakkum
Yanımda o hayal kız ikide birde
Yolumu gözlerine bakıp bulduğum

Sahi ben ne hırçın bir çocuktum
Ele avuca sığmaz aklı fikri şiirde
Mısra mısra başımı belaya soktum
İzmir cezaevi dokuzyüz kırk bir'de
Kaşla göz arası liseden kovuldum

İnanmakta geç sevmekte çabuktum
Bazen yaşadıklarım aklıma gelir de
Kaç kere umutsuzluğun yolunu tuttum
İstenmeyen adam hemen her devirde
Hemen her devirde ateşten bir buluttum

Binlerce umuttan belki bir umuttum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DeMoN_HuNtEr İletim - 12/10/2005 : 15:54:59
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin ...

hepimizin başı saolsun büyük bir üstadımızı kaybettik...
DharkjuNs İletim - 12/10/2005 : 13:11:08
Doğru!.. Başımız sağolsun!.. Ne diyebilirizki.
AydogduTr İletim - 12/10/2005 : 12:04:02
Aramızdan ayrılanlara büyük adamdı vs. denirya İşte bu deyişi en çok hakkedenlerden biriydi Atilla İlhan. Büyük aydındı hemde çok büyük. Anlatmaya başlayınca zamanın boyutu şekli değişiyordu. Hep ona sürekli aklımı kurcalayan 1-2 soruyu sormak istemiştim. Mailimin sonuna "Allah sizlere uzun ömürler versin" diye ekleyecektim. Ama onun sürekli çalıştığını bildiğim için önemsiz bir şeye zamanını harcamak istemediğim için mailimi göndermedim. Allah rahmet eylesin... Hepimizin başı sağ olsun o yine bizim pusulamız.. Parola vatan işareti namus
uckazaz İletim - 11/10/2005 : 20:27:56
Gerçek sanatçı ölümsüz olur.Başımız sağolsun...
metallic_white İletim - 11/10/2005 : 18:50:10
Öğle yemeğine eve geldiğimde bana eşlik etsin diye radyoyu açmıştım. Açmaz olaydım... Gözlerimden dolu dolu yaşlar boşaldı... Ama sadece böyle birini yitirdiğime üzülmüyordum; aynı zamanda ölümünün benim için tuhaf bir zamana denk gelmesine yanıyordum. Şu sıra kişisel birkaç olaydan ötürü ağzımdan "Ben Sana Mecburum" düşmüyordu. Şimdi şiiri mırıldanırken bile ruhani bir eksiklik hissediyorum. Ahh ayrılık olmasaydı, ölüm tabiki Allah'ın emriydi fakat- fakat... Neyse, yolu açık olsun büyük üstadın! Biz bunca değerimizi "öldükten sonra" yaşatmayı çok iyi bildiğimizden; onu da yaşatmayı çok iyi biliriz..! Hiç şüphesi olmasın...

0.06 Snitz Forums 2000