AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Masal,Hikaye,Fıkra,Şiir

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
enes ekinci İletim - 27/05/2009 : 00:19:26
Arkadaşlar herkes burda kendi aklından masal hikaye vb. yazsın. eğer zahmet olmassa yöneticimiz en sona bir degelerdirme yapsın yanı su söleydi bu böleydi hesabı hade bakalım iyi şanslar
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
enes ekinci İletim - 29/12/2009 : 19:54:33
Buda benden olsun

Yolda hızlı adımlarla ilerleyen Enes yarım saattir takip edildiğinin farkında olduğundan sürekli tetiktedir.Adamı nasıl etkisiz hale sokucağını düşünürken bir anda gecenin karanlığında hiç ışık olmayan bir ara sokağa döner.Ve döndüğü duvarın dibinde durur.Kendisini takip eden adam yaklaşınca kafasına sertmi sert bir tekme geçirir."Sen kimsin lan.Beni neden takip ediyorsun" der Enes.Adam kafasına aldığı darbeden dolayı bayılmıştır.Enes bunu sonradan fark etmiştir.Adamı alıp kafasına bir iki tane daha geçirip çöp kutusunun içine atmıştır.Ara sokakta yürümesine devam etmiştir.Biraz sonra olucakları bilmeden.Enes tam yola çıktığında hızla ilerleyen arabanın şoförü kontrolü kaybeder ve kayarak Enes'in üstüne fırlar.Enes arabanın altında kalıp ezilir.

:):)
boğa cevap İletim - 22/09/2009 : 00:58:34
temel bir gün araba almış bigün süratle giderken fireni patlamış sağında pazar varmış solunda daküçük kız varmış küçükkızı ezmeyi denemiş kazaolmuş sonrad mahkemede sormuşlar nedn bisürü kişinin canını katleddin demiş temel de:kız ezcektimde pazara kaçınca onları da ezdim
ceyceyfb İletim - 02/09/2009 : 12:44:45
adamın biri varmıs kalbi çok hızlı atıyomus doktora gitmiş doktor atmaması lazım demiş adam gitmiş at maması almış sonra kullanmış at maması bitmiş doktara gitmiş doktor demiş bitmemesi lazım.:D
tanıl07 İletim - 02/09/2009 : 10:12:46
temel hergün balıga gider donusunde hep ıslak geliomus babası demis neden hep ıslak gelion demis temel baba ben balıkta sigara iciom demis ne alaka demis babası sigara bitince denize atıom sonsun die ustune basiom demis
pembişkiz İletim - 07/07/2009 : 13:22:34
3 tane kız varmış adları sanane banane ve terbiyemiş. sananele banane bakkla gitmişler,terbiyede evde bulaşık yıkıyomuş.baklacı amca adlarınız ne demiş sanane banane demişler sizde hiç terbiye yokmu diye amca sorunca terbiye evde bulaşık yıkıyo cevabını almışşşşş :)

0.03 Snitz Forums 2000