|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Serhatbay |
İletim - 20/02/2004 : 17:19:53 Tiger Voods PGA TOUR 2004 DEMO İçin Hileler Varmı |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Bora Poyraz |
İletim - 20/02/2004 : 19:25:51 İnternette arattırdım ama hilelerin hiçbirinde DEMO diye yazmamış.İstersen bir bunları dene.
http://www.oyunsitesi.gen.tr/hileler/hileler.asp?oyun=twpgat04
Ayrıca:
Options ekranında Cheat Codes'u seçin ve aşağıdaki kodları yazın. Kodları doğru yazarsanız Oh Yeah şeklinde sesli bir mesaj duyacaksınız
Hile Kodları:
THEKITCHENSINK - Bütün oyuncular ve sahalar ALLTHETRACKS - Bütün sahalar CANYOUPICKONE - Bütün oyuncular
Kilitli Oyuncular:
ACEINTHEHOLE - Ace andrews DISCOKING - Dominic "The Don" Donatello SHORTGAME - Solita Lopez DWILBY - Hamish "Mulligan" MeGregor EMERALDCHAMP - Takeharu "Tsunami" Moto BEVERLYHILLS - Val Summers THENEWLEFTY - "Yosh" Tanigawa CEDDYBEAR -Cedric The Entertainer DTBROWN-- Downtown brown EDDIE - Edwin "Pops" Masterson ERUPTION - Moa "Big Mo" Ta'a Vatu ICYONE - Erica Ice TRAVELER - ??? |
| |KRONDOR| |
İletim - 20/02/2004 : 17:46:27 Konuları yanlış yerlerde açıyorsun. Forumumuzda sadece FPS-TPS-Aksiyon-Macera bölümü yok. Hileler bölümüne taşıyorum. |
|
|
|