AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 Spor Oyunları Genel
 NLH!işte en baba spor oyunu!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Neo87 İletim - 07/08/2003 : 22:28:24
kimse NHL'den bahsetmemiş ayıp ama!bu hata affedilemez!tamam oyunu 7'şer maçlık liglerde bitirmek bir hayat ister ama sizde kısa olarak oynayın!hadi yorumlarınızı bekliyorum!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
omersinan İletim - 04/10/2003 : 15:13:37
nhl 2004 çıktı.hatta aldım ve hemen oynamaya başladım.oyun gerçekten mükemmel herkese tavsiye ederim.
firestar İletim - 04/09/2003 : 22:53:23
bencede oyun harika ama kavga sahneleri pek güzel değil.oyunun kendisi çok güzel.her yönüyle.ama yinede duvar kenarından giden bir adama omuzla saldırıp adamı duvara yapıştırmak zevkli oluyor
Bora Poyraz İletim - 01/09/2003 : 14:32:50
bence de nhl harika bir oyun o kavgalar o sopayla çelmeler dirsekler hele hele uzaktan böyle km lik hızlarla bi abandın mı müthiş eğleniyor insan kelmimeler yetmiyor o yüzden oynayın derim
MetFC İletim - 01/09/2003 : 13:52:59
Bize uzak bi spor tarzı... Bu yüzden pek ilgi görmüyor ülkemizde. Valla oyun ve hokey hakkında hiç bi şey bilmiyorum bu yüzden de başıma dert açmamak için ben Fifalar ve NBA leri tercih ederim. Tabi sen bu yazıyı bi Amerika veya Rusya forumunda yazmış olsaydın şimdi cevabların sayısı 10 u geçmişti.
SPAWN İletim - 01/09/2003 : 10:28:09
NHL çok iyi bir oyun hele adama yumruk kafa girdiğin zaman çok eğlenceli oluyor.Yeni oynunda kaleciyle tek kaldığında adamın içinden göstermesi süper

0.03 Snitz Forums 2000