AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 STAR WARS HAYRANLARI BURAYA

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
The_Punısher İletim - 05/02/2006 : 11:13:46
ARKADAŞLAR STARWARS YAPIMCISI LUCAS ARTS SUPER SATIS YAPIO BAKALIM BÖLÜM 7 ÇIKACAKMI ÇIKMASSADA BEN CIKARACAM ARTIK
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
The_Punısher İletim - 08/02/2006 : 11:25:45
bence star wars'ın bitek 3.filmi güzeldi diğerleri berrrrrrbat
DarthSelo İletim - 05/02/2006 : 20:26:40
alıntı:
_OutLaWs_ tarafından yazılan:

valla bu saaten sonra film çıkmaz arkadaşım ...zaten milletin kafası çorba oldu..hangisi hangisinden sonra noluyo...die daha babası çocukken anakin iken luke skywalker eşşek kaddar olmuş..ama iiki düzene girdi bitirdiler..zaten filmin sonu vaderin lordu aşağı attığı sahne

babası çocuk diilki, 3 le 4. filmler arasındaki zaman farkı, dier filmlerin aralarındaki zaman farkından çok daha fazla. obi wanı görmedin mi adam gandalf gibi sakal yapmış :P adamın kemiklerinden hayrı kalmamış hala uzay gemisi kullanıyo.. uzay gemisi senn neine be adam :) ööle atraksiyanlu işlere bulaşıyo.. başkası olsa o yaşlarda heralde yiyip içim zı*maktan başka bişi yapmazdı.. problem adamın geçmişinde :D:D
The_Punısher İletim - 05/02/2006 : 19:12:51
STAR WARS JEDİ ACADEMY BENCE LUCAS ARTS'IN EN İYİ OYUNU
archer_elf İletim - 05/02/2006 : 17:51:01
Kotor 2 birincisine gore tam bir rezaletti!Eger bir oyun cıkarda yine aynı rezaletlikte olursa star wars u zaten gunumuz medyasında cok bulunan isim emicilerden kabul ederim.İsim kullanarak fifa gibi oyun satmak delikanlılık kuralında yoktur=)O yuzden sevgilimin ustune soz veremem=)
The_Punısher İletim - 05/02/2006 : 14:11:56
star wars,oyunlarıyla daha ünlü acaba daha çıkarmı çıktığı anda hemen alıcam sevgilimin üstüne söz:D

0.02 Snitz Forums 2000