|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HASSOOO |
İletim - 20/03/2006 : 19:59:26 22 Mart Çarşamba günü saat 18:00'da Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs'te FB309'da (güzel sanatlar fakültesi) Appleseed gösterimi yapılacaktır.
Katılım ücretsizdir, herkes davetlidir. |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASSOOO |
İletim - 21/03/2006 : 08:58:17 Kampüs. Girişte kimliği bırakmak gerekebilir Nizamiye'de. Sıhhıye veya Tunus'tan servise binip Nizamiye'de inersen, oradan da Ring'lere binerek rahat geçiş sağlanabilir :P Dediğim gibi kimliği bırakırken "Kulüp gösterimi var" dersen bir şey demezler zaten ,)
www.animetr.net/forum buradan lardayn'a ÖM atarsan irtibat adresi de veririm hocam.
Merkez Kampüs, Armada'yı geçince, ODTÜ'den hemen sonra geliyor. REAL alışveriş merkezi ve Atatürk Hastanesi var, orada. |
scorpionfa |
İletim - 21/03/2006 : 00:46:27 Ayıptır sorması Bilkent ne tarafta? Hayır, bazen Sıhhıye de falan dolmuşlar gözümüze takılıyor ama tam yerini bilmekte fayda var. Bir de kampüs dedin değil mi? Girişte kimlik falan sormasınlar? |
mj |
İletim - 20/03/2006 : 23:57:32 Ya şimdi bu haberden sonra insanın atlayıp ANKARA ya gelesi var mam sınavlarım çok..gelemiyorum..
teşekkürler yinede HASSOOO |
|
|
|