AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Ankaralılar 3-4-5 Mayıs SİNEMADA ANİME GÖSTERİMLER

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HASSOOO İletim - 06/04/2006 : 23:23:59
Alttaki eski duyuru. Bu editlenmiş hali. Çarşamba gösterimlerimizi tamamladık, seneye devam edeceğiz. 3-4-5 Mayıs tarihleri arasında aynı yerde ücretsiz anime gösterimimiz olacak. Full Metal Panic! Fumoffu göstereceğiz bölüm bölüm. Her gün 18:00'da başlayacak gösterimler, 20:00 olmadan biter sanırım. Ardından Bahar Şenliği dolayısıyla kampüste düzenlenen konserlere de katılabilirsiniz, tercih sizin :)

Katılım ücretsizdir, Bilkent dışından gelebilirsiniz.

Yine Kendo gösterisi olacak, saati belirlenince haber veririm.

Anime gösterimler:

3-4-5 Mayıs, her gün saat 18:00'da FB309'da (F Binası B Blok, Kat 3, Salon no: 309) Diğer adıyla Güzel Sanatlar Fakültesi.

Ulaşımı alttaki ESKİ mesajda anlattım zaten. Yine gelecekler bana PM (Özel Mesaj) atarlarsa ilk gün yolu öğrenmeniz amacıyla bir arkadaşımızı sizi nizamiyede karşılamaya göndeririz büyük ihtimalle.

İyi seyirler.

Her Çarşamba Saat 18:00'da kendinizi gösterimlere göre ayarlayın. Anime keyfini sinemada yaşamanız için her çarşamba 18:00'da Bilkent Animasyon ve Çizgiroman Kulübü'nün ücretsiz anime gösterimlerine davetlisiniz :)

Her hafta gösterimi a-mad forumlarında (burası) ; animetr.net anasayfasında (sürekli olarak) ve anime.gen.tr ana sayfasında (eğer gösterilecek anime ile ilgili güzel bir açıklama yazılmışsa) duyuruyoruz. Dolayısı ile takip etmeniz yeterli ;)

Yer:

Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs
Salon no: FB309 (Güzel Sanatlar Fakültesi, B Blok, Kat 3)
Çankaya - Ankara

Bilkent Üniversitesi Nerede?

Eskişehir yolunda, Kızılay tarafından gelirken Armada'yı ve Ankara Ticaret Odasını, MTA'yı geçtikten sonra, ODTÜ'nün hemen sonrasında, sol tarafta kalıyor. Real Alışveriş Merkezinin ve Ankuva'nın (Bilkent Center) bitişiğinde.

Nasıl Gelebilirim?

Kendi aracınızla gelecekseniz yukarıdaki adres yeterli sanırım. Toplu taşıma ile gelecekler Sıhhiye, Kızılay, AŞTİ, Balgat ve diğer bir çok hattan geçmekte olan Bilkent minibüslerine binebilirler. Yine Kızılay Güvenpark'tan ODTÜ otobüslerinin kalktığı yerden her saat başı Bilkent'e EGO otobüsleri de kalkmakta. Yakın zamanda metro da Bilkent'e kadar ulaşmış olacak.

Gösterim ücretli mi?

Tamamen ücretsiz, nasıl derler, beleş :D

Gösterim salonu?

Bildiğiniz sinema salonu, perde, ses sistemi vesaire. Pişman olmayacaksınız.

Kampüse nasıl gireceğim?

Otobüsle gelirseniz kampüse uğramadan Bilkent Center'da inmeniz gerekecek. Dolmuşla gelirseniz kampüsün içerisine kadar geliyorsunuz. Girişte Nizamiye'de kimlik bırakmanız gerekiyor. Çıkışta yine Nizamiye'den kimliğinizi alıyorsunuz. Gösterime geldiğinizi söylemeniz yeterli. Dolmuş kimliğinizi verirken-alırken sizi bekliyor.

Gösterimde sıradaki animeler:

Orijinal anime gösteriyoruz. Bu yüzden seçimlerimizi de dikkatli yapmamız gerekiyor. Sırada göstermeyi planladığımız animeler:

1- Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal Director's Cut OVA DVD
2- Howl's Moving Castle Movie DVD
3- Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho Movie (The Place Promised In Our Early Days) DVD
4- Hellsing DVD (13 bölüm)
5- New Kimagure Orange Road - Summer`s Beginning Movie DVD (1996 yayınlanan film, çizimler diğer KOR'lardan daha farklı)

Aynı zamanda Bahar Şenliği çerçevesinde Mayıs ayında şenlik süresince her gün ek gösterimlerimiz de olacaktır.

-lardayn

Daha fazla bilgi için şu adrese mail atınız: hnnvansier [@] warnerblade (nokta) com
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HASSOOO İletim - 17/04/2006 : 00:14:42
Değişiklik oldu arkadaşlar, ilk mesajı okuyunuz.
HASSOOO İletim - 08/04/2006 : 15:30:18
=D
|KRONDOR| İletim - 07/04/2006 : 23:31:27
Aha, biz bulaşmayalım o zaman hiç. Yoksa "Abi, biz Eskişehir istikametinde ilerliyoruz, nereden dönmemiz gerekiyor?" diye bir mesaj yollarız sana (Abarttım tabii )
HASSOOO İletim - 07/04/2006 : 08:42:09
Öyle ters yer ki gittiği yer zuahah :D

Mail adresim: lardayn(et)warnerblade(nokta)com
|KRONDOR| İletim - 07/04/2006 : 01:35:14
Harbi ne işin var tepede

0.03 Snitz Forums 2000