AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Spiderman 3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NeGrO GuİTaRiSt İletim - 13/05/2006 : 11:43:19
Geçen sene çok tartışılan Spiderman 2 filminin devamı çok yakında gösterime girecek.Bu filmde çok fazla karakter olduğu söyleniyor.Örneğin;Venom,Sadman:carnage ve Hobgoblin gibi.Yazın gösterime girecek olan filmde aksiyon olduğu gibi aşk da var.İzleyenleri keyifli bir maceraya sürükleyecek olan filme Toby Mcquire'nin oyunculuğu ile ekrandan gözünüzü alamayacaksınız.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
tolga1907 İletim - 13/05/2006 : 16:23:43
tamam.konuyu kilitlemenizi istemiyicem.kültür ve sanat bölümüne taşındığı için teşekkürler.
CrAzY_IVAN İletim - 13/05/2006 : 13:25:16
Kültür ve Sanat bölümüne taşındı. Ayrıca konuyu kilitleyebilir misiniz diye sormayın artık.

Spider-Man 3'e gelince, serinin en güzel filmi olacağı kesin, çünkü karşımızda artık tam anlamıyla gücünün farkında olan bir Örümcek Adam bulunacak. 2. filmi izleyenler bilirler, içinde baya bir kabullenme sorunu yaşamış ve çözmüştü. Yine 2. filmde Harry'nin Goblin kıyafetlerini bulması nedeniyle 3'te HobGoblin ile karşılaşacağımız kesin gibi. Ama özellikle Venom ve Carnage için emin değilim, biraz erken bu karakterler için.
THE_FAMERA İletim - 13/05/2006 : 12:55:51
hatırladığım kadarıyla spiderman bir film değil bir sinema
tolga1907 İletim - 13/05/2006 : 11:50:50
ya niye buraya yazıyorsun.kültür ve sanat bölümüne yaz.konuyu kilitliyebilir misiniz?

0.02 Snitz Forums 2000