|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
major |
İletim - 26/05/2006 : 20:41:40 Arkadaşlar Salvatore' un yarattığı Unutulmuş Diyarlar ın en iyi serilerisi ve Drizzt karakterinin dünyamıza ilk girdiği seri olan Kara Elf Üçlemesi beyaz perdeye uyarlanacakmış. Bu bilgileri bazı tanıdıklarımdan duyum olarka aldım. Ve Drizzt'i oynayan karakter ise- ki ben bundan hiç memnun kalmadım- Whesley Snipes mış. Tamam bu abimizi çok severim ama ondan elf olmaz. Çünkü bir elfin yüz ve vücut hatlarına sahip değil. Seçilmesinin nedeni ise iyi kılıç kullanmasıymış (gerçi pala nasıl kullanır bilinmez ama). Özelliklede onu parlayan mor gözlerle ve omzundan aşağıya inen beyaz saçlarla hayal edemiyorum, neyse. Sizim bu bilgilere dayanarak yorumlarınızı alabilir miyim?
Edit: Az önce okuduğum bit yazıya göre Christopher Lambert de Drizzt'i oynayabilirmiş. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DarthSelo |
İletim - 14/06/2006 : 00:01:12 therond a katılıyorum.. ilk kitaplarda adam bayaa karizmaydı, zenci elf falan:D:D şimdi bakıyorum adamın çizimleri bile maymuna dönmüş.. michael jackson gibi adam, benden bile beyaz oldu...:D yanlız ben bütün kitaptan çok salvatore un yaratıcı zekasına; drizzt diye bi ismi nerden bulduğunu düşünerek saygı duyuyorum @_@ |
mehmetzeki2 |
İletim - 10/06/2006 : 16:49:08 kitaplarını okudunuz mu kitapları gerçekten çok güzeldi ilk kitapta tanıdım karakteri drizz do URden i ama sinema ya uyarlanması çok iyi olur kesinlikle izlerim |
Therond |
İletim - 04/06/2006 : 05:07:27 wesley snipes olmaz kesinlikle. bence anime yapsalar, dizi halinde, süper olurdu. gerçi en fazla icewind dale'in sonuna kadar izlerdim herhalde. ondan sonra sıkıcı olmaya başlıyor. r.a salvatore altın yumurtlayan tavuğu kesmemek için hikayeyi uzattıkça uzatınca, drizzt'in tüm karizma dağıldı. 1000 orkmuş, peh! saçmaladı iyice, drizzt gibi mükemmel bir kahramanı mahvetti, bu yüzden nefret ediyorum salvatore'den. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 26/05/2006 : 23:00:35 Biraz daha kast için uğraşsalar iyi olur, Wesley Snipes desen fazla vücutlu bir abi, kaslı falan fazla geniş bir elf için :), Christopher Lambert desen yaşlandı artık o da :). Gerçi ne kadar sağlıklı senin bu duyumun, böyle bir proje olması mümkün ama baya zaman alabilir. -O zamana kadar Warcraft'ı bekleriz biz de :)- |
|
|
|