|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
DaRkLoRd_emma |
İletim - 23/06/2006 : 21:56:56 gelin ....ve hp nin fillerle kitapları arasındaki farkları inceleyelim... |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
daredevil_kizak |
İletim - 11/07/2006 : 11:34:11 darklord emma arkadaşım açtığın konuyu çok beğendim fakat yazacak bişi bulamadım (daha doğrusu 1 şey bulamadım) çünkü hp nin filmlerini kitapla karşılaştırırsak o kadar çok eksiklik çıkıyorki ortaya hangisini yazsam diye ortada kalıyorum karar verince yazayım bir tane |
DaRkLoRd_emma |
İletim - 04/07/2006 : 16:38:05 orası da dooru ama sen de 7 şişe yazmışşın ve yazdıklarımız birbirine uyuyo... napcaz şimdi...  |
EmmaFan |
İletim - 28/06/2006 : 15:41:24 darklord emma...tamamen saçmalıyorsun..bi kere 7 şişe vardı 2 si zehir 2 si geri ileri getirip götürüyo:D..eer 4...hatırladıım kadarıyla 3 taneside saf şarap mı neydi..hiç bir etkisi yoktu..yani ben tam hatırlamıyorum ama sen önce bi kontrol edip yazmalısın...
bide unutulmuş diye bişey olur mu ya...oraya konulmamasının bir sebebi vardır elbette...cikolata kurbağası kısmını koyup bunu koymuyolarsa bir bildikleri vardır..7 film de çıkmadanbunu bilemeyizzzzzzzzz..... |
DaRkLoRd_emma |
İletim - 23/06/2006 : 22:44:27 mesela hp nin ilk filminde harry satranc tahtasından sonra drekt olarak voldemort un olduğu adaya gidiyor...ama kitabında ise snape in hazırldığı bölüm var...yani filmde unutulmuş yada es geçilmiş..(önem çekmez die) hani hermionie ile harrynin olduğu odada 7 şişe vardı. biri ileri ilerletiyordu biri geri getiriyordu alevlerden geçmesini sağlıyordu 2 tanesi de zehirliydi onında öldürüyorduuuu...... |
|
|
|