|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
mynumberone |
İletim - 19/11/2006 : 22:29:43 Beyler bu filme bugun gittim oha felan oldum yani ya! off çok vahşet dolu şeyler wardı ama bu filmde sonunda bir şey ifade ediyordu o yuzden takdir ettim o ifade ettigi şey affetmekti.Adam affetmedigi için cocugunu karısını kaybetti.Eger affedseydi cocugu ve karısı olmeyeceklerdi. Atalarımızın dedigi gibi:'Affetmek buyukluktur'  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
мєятizм™ |
İletim - 02/12/2006 : 01:51:34 Wolverine öyle bir sorular sormuşun ki,cevap versek bi anlamı kalmayacak yahu :) sen en iyisi git filmi seyrette kendin cevabını orada bul...
I wanna play a game :P |
wolverine |
İletim - 27/11/2006 : 15:47:02 testerenin ilk filminin kurgusu kusursuzdu fakat 2.cisinde kurgudan çok biraz insan midesini kaldıracak cinsten ögelere yer verilmiş...şimdi amanda şu testerenin elinden kurtulan kız değil mi? e o ikincisinde ölmemiş miydi sadece şu polisin oğlu kurtulmuyor muydu ikincide?? |
мєятizм™ |
İletim - 26/11/2006 : 22:21:10 Bence Testere serisinin en güzel filmiydi kurgu açısından yine çok şaşırtıcı bitti filmin sonu...Devamı heralde daha çekilmez çünkü kahramanımıza ne olduğunu izleyen arkadaşlar gördü :D |
CRAYZZY |
İletim - 25/11/2006 : 08:05:05 SAW serisini sevmişimdir ama SAW3 ayrı bir güzel zekice hazırlanmış bir film. |
metallic_white |
İletim - 25/11/2006 : 02:45:21 Testere'nin kurgusu başta güzeldi, şiddet içermesini doğal karşıladım duruma naturalist yaklaşarak. Ama "devam filmleri" durumu girince olaya, tepkim daha farklı oldu tabi ... Başta 3 filmden oluşan bir seri olmadığı için, niyetin tamamiyle kapitalist olduğunu düşünerekten, soğudum Testere yapımına karşı... Lakin yine de çoğu Hollywood yapımı devam filmlerine taş çıkartacak cinsten sürpriz sonlarla tamamlanması hoşuma gitmedi diyemem.
Korku sineması diye adlandırılan bu yapımlar arasında en mantıksal çıkarımlara ulaşabileceğiniz filmlerden biri olan Testere meraklılarına tavsiye edilir. Ama sonuç "Kurtlar Vadisi"ne dönüşmesin lütfen sayın entelektüel arkadaşlar ... |
|
|
|