AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
DeMoN_HuNtEr İletim - 24/12/2006 : 18:43:27
Filme gittiniz mi? Yorumlarınız, eleştirileriniz...

film fena değil espriler güzel ama mehmet ali erbil seçimi yanlış bence. insan filme gitmeden önce bel altı mali esprileriyle dolan gülmekten öldüren (iyi olduğunu söylemiyorum, zaten arkadaş zoruyla gittim) bir film sanıyo ama cok durgun bir karakter mali nin canlandırdığı kartal kaptan karakteri.

filme gitmeyin de demiyorum ama tavsiye de etmiyorum. onun yerine Dondurmam Gaymak'a gidilebilir.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SAHNETJER İletim - 11/01/2007 : 12:17:53
'ayı boğan düğümü attım' fragmanın da görmüştüm söz çok hoştu :) ama tabi film in geneline bakhmadan iyi olup olmadığını söyleyemeyiz. bulunduğum yerde sinema olmadığı için gidemiyorum malesef vcd 3 aya kadar çıkar muhtemelen.. o zaman izleyip görücez....
HighVoltage İletim - 11/01/2007 : 10:34:43
Türkiye'de ilgi çeken bir başka tür de korku kanımca...
|KRONDOR| İletim - 11/01/2007 : 01:31:26
Cem Yılmaz'ın, kendi filminde, kendini oynatması kadar doğal bir şey olamaz. Ayrıca Türkiye'de en çok ilgi çeken tür, komedi. Doğal olarak da gerçekçilik pek aranmıyor. Hele ki böyle absürt bir filmde hiç aranmaz, aranmamalı da.

Ek olarak; onlar fil değil, film.
painkıller İletim - 08/01/2007 : 13:55:53
abı bence malı cem yılmaz bu tur komıklık yapan kısıler fılde oynatılmasın kendılerıne gore bır fılde oynasın ne zaman adam gıbı bır fıl yaptılarkı mesela yabancıların kı kadar gercekcı degıl yıne fılm batmıs
Rtw İletim - 03/01/2007 : 20:52:17
Abi film resmen GORA kopyası espiriler cıvık ama insanı güldürüyor onun nedeni de çok kolay gülmem.

0.03 Snitz Forums 2000