AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 matrix reloaded hakkında yorum yapmak isteyen??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sinan1000 İletim - 19/06/2003 : 15:31:14
ben matrix reloaded ı cok beyendim coğu kişi beyenmedi bence insanlar anlamadıkları icin beğenmiyolar bence tek eksiği filmin bir kerede anlasılmaması (buda para kazanmanın bir yolu)

görsel efektler mükemmel
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 25/04/2004 : 22:02:52
İlk filmin bu kadar tutulacağını bilmeden olaya atıla Wachowski ( yanlış yazdım demi ) Kardeşler, baktılar ki film dünya çapında izlenme rekorları kırdı... Sonra bir iki sağlam sponsorla Matrix 2 ve 3 ü de bir çırpıda çekiverdiler. Kanımca ilk film üçlemeye göre en iyisi. Çünkü saf bir konu ve yeni fikirlerin doğduğu nokta..
Diğer bir konuda bu üçlemeyi diğer başka tür filmlerle kıyaslama yapmak ki bir bilim kurgu filmini başka tarz filmlerle ölçüştüremezsiniz. En azından hepsinin yeri farklıdır. Elbetteki yıllar öncesi yapılmış bir "Esaretin Bedeli" filmini 10 tane Matrix'e değişmem. Ama ne var ki ikiside güzel yapımlar... Biri çok para hacranmış, görsellik açıdan teknolojiden faydalanılmış ve başarılı olunmuş bir film. Diğeri basit bir yapım olarak görünsede mükemmel bi hikayeyi barındıran bir film.
Ayrıca Matrix ölmüştür. Artık üstüne gitmeye gerek yok bence. Ancak tabii ki yeni yapılan filmlere; Matrix de kullanılan teknikler ve bilgisayar ortamında hazırlanan efektler, ilham kaynağı olmuştur...
Peki Matrix'in yapımı için hangi filmler ilham kaynağı olmuştur derseniz şu filmleri bi araştırın derim. Matrix yapılmadan evvel çıkmış ve dünyaca bilinen Japon animasyonları: "Ghost In The Shell" ve "Akira".
Ne var ki bizim insanımız böyle şaheserleri bilmiyor ya da bilmek istemiyor, bir " Wat is dı matriks?" dir tutturmuş gidiyor. Matrix'de ki bir çok fikrin, aslında önceden kullanılmış bir kaç yerden alıntı olduğunu görmek insanı şaşırtıyor.
Lightning İletim - 25/04/2004 : 19:50:00
Katılmıorum. Matrix BENCE çok baba filmdi ama tabiyki bu sizin fikriniz we siz "ben bu filmi beğenmedim" dediiniz an olay biter, kim nederse desin. Matrixin konusu saçma gelebilir ama bi baksanıza, daha önceki hiç bi filme benzemio, acaayip dercede özgün bi film.. bence sırf bu açıdan saygı duyulmalı. ama bence Neo'nun gücünü çok kısıtlı yapmışlar. eğer o bi seçilmişse ve gücü bu dünyanın ötesindeyse, eğer her istediini yapabilirse, bence Neo tam bi salak çünkü bu gücü bukadar saçma ve yetersiz kullanmanın başka bi açıklaması yok bana göre.. neyse, eleştirmenler yerden yere vursa da ii filmdi we adamı manyak gaza getiriodu:) Farewell..
|KRONDOR| İletim - 24/04/2004 : 22:25:25
D12, Matrix ile Yüzüklerin Efendisi'nin ortak yönü olmadığı için bunları karşılaştırmak doğru değil.
D12 feat EMINEM-my band İletim - 24/04/2004 : 21:19:55
ıy neresi güzel nefret ettim yüzüklerin efendisi onmdan daha güzellllllll
SPAWN İletim - 08/08/2003 : 21:44:05
Çok saçma bir flim zkeli robotlar, insan çiflikleri, yapay bir dünya, insanlara disketten yetenekler ekleme çok saçma kalitesiz ve iğrenç

0.03 Snitz Forums 2000