|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 24/06/2008 : 02:23:53 Arkadaşlar bu konuda da tavsiye edeceğiniz filmleri tartışalım, konuşalım. Malum yaz geldi geceleri film izlemek istiyor insan. :) Bu konu talep gördükten sonra sabitlenirse çok sevinirim. :)
İlk film benden. :)
CANAVAR: New York şehrine saldıran bir canavarın yaşattıkları anlatılıyor. Klasik felaket senaryosu. Sürükleyici bir konusu var filmin içindeki belirgin unsurlardan birisi de aşk. İki kişinin ayrıldıktan sonra yaşadıklarının üzerine canavar şehre geliyor bir daha konuşma fırsatı bulamadıkları için en son beraber olmak için herşeyi yapıyorlar. Neyse ben filmi anlatmayım bir tadı kalmaz. Gerçekten filmin konusunu özellikle aşkın vurgulandığı yeri acaip beğendim. Tek kötü yanı filmin baştan sona el kamerasıyla çekilmiş olması. İnsanın birazcık başını döndürüyor. :) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kobebryant |
İletim - 02/03/2009 : 23:12:05 Mark Wahlberg'in başrolünü oynadığı Max Payne filmini önerebilirim. Oyuna göre daha mistik ve biraz daha bunalım olmuş ama gerçekten sürükleyici ve etkili.
İşin içine biraz gizem katmışlar bu yüzden filmi izlerken 20. dakikadan sonra film insanı içine çekiyor. İzlemeyen varsa bu filmi öneririm. |
Tony_P@rker |
İletim - 02/03/2009 : 22:27:05 Cold Mountain (Soğuk Dağ), öneririm savaş tarzı film arayanlara. Yanılmıyorsam 7 dalda oscara aday olmuştu. Eski fakat güzel bir film. |
NİCKYOK |
İletim - 21/02/2009 : 23:28:43 Kung Fu Panda da seyredilebilecek cinsten |
kobebryant |
İletim - 21/02/2009 : 23:08:48 Bence gidin siz karınca ile fil'i seyredin ya.. |
iso_demiro |
İletim - 21/02/2009 : 20:00:12 Ama kitabını okumak gibi olmuyor adamlar hem kısaltıyorlar hem de değiştiriyorlar Hayalet Pevees filmde olsa ne olucak bende bilmiyorum xD |
|
|
|