AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Anime - Manga

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CrAzY_IVAN İletim - 04/08/2008 : 16:44:54
Efendim bu konularda pek engin bir kültürüm, birikimim yoktur fakat kaliteli yapımları izlemekten çok keyif alırım. Aklımda gelenlerden;

Street Fighter 1-2
Final Fantasy: Spirits Within
Final Fantasy VII
Animatrix
Tekken
The Invincible Iron Man
Ultimate Avengers 1-2

gibi yapımları izlemişliğim var. Sizin de bunlara ek olarak önerebileceğiniz heyecanlı filmler var mı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
PleaseWait İletim - 23/01/2009 : 10:39:09
avatar,pokemon,fulmetal alchemist,death note,hellsing,cowboy bebop,elfen lied bunlar çok iyi. istanbuldakilere duyrulu 22-25 ocak arası levent kültür merkezin 6.istabul japon film festivali var cumartesi 13.30 du sanırım cowboy bebop'un filmini vercekler giriş ücretsiz gitmek isteyenler durmasın :D
BLACKBARON İletim - 23/01/2009 : 03:06:07
Naruto ve Naruto Shippuuden izlenebilir bence.Ayrıca Avatar'da güzel.Pokemon'a da başladım =)
PleaseWait İletim - 22/01/2009 : 23:23:56
'death note' şuana kadar izlediğim animelerin içinde en iyisi bu bence izleyen vardır belki aranızda. tavsiye ederim anime severler mutlaka izlemeli bence :D
scorpionfa İletim - 20/08/2008 : 10:28:58
Şu sıralar anime arşivimi düzenlemekle meşgulüm ama malesef uzun zamandır uzak kaldım. Neredeyse neyi sevdiğimi bile unutmuş haldeyim. Ama güzel şey anime, eminimki her insanın "çizgi film" gözüyle baktığı ve mutlaka sevdiği bir anime vardır.
CrAzY_IVAN İletim - 10/08/2008 : 01:34:00
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

Nedense sevemedim Animeleri. Japonların savaş sanatından başka hiç ilgimi çeken bir yanları olmadı. Ne filmlerini sevdim nede oyunlarını.

Bak benim ilk mesajımda saydıklarıma bakabilirsin, ben de senin gibi genel anime kültürüne yakın olmadığımdan, uzakdoğu tarzlarındakilere ısınamamışımdır. Fakat benim saydıklarım daha bir katışıksız aksiyon, biraz da popüler kültürümsü. :P

He tabii biri çıkar onlar anime bile değil ki derse de bilemem açıkçası, ama güzeller. :P

0.02 Snitz Forums 2000