|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HighVoltage |
İletim - 27/01/2011 : 14:38:08 
'Zoraki Kral' 12, 'İz Peşinde' 10, 'Sosyal Ağ' ve 'Başlangıç' 8'er dalda aday...
İşte kategorilere göre, bu senenin şanslı isimleri :
En İyi Film The King's Speech (Kralın Konuşması) The Social Network (Sosyal Ağ) Inception (Başlangıç) Toy Story 3 (Oyuncak Hikayesi 3) The Fighter (Dövüşçü) Black Swan (Siyah Kuğu) 127 Hours (127 Saat) True Grit (İz Peşinde) The Kids Are All Right Winter's Bone
En İyi Erkek Oyuncu Colin Firth (The King's Speech) Jeff Bridges (True Grit) James Franco (127 Hours) Jesse Eisenberg (The Social Network) Javier Bardem (Biutiful)
En İyi Kadın Oyuncu Natalie Portman, (Black Swan) Annette Bening (The Kids Are All Right) Nicole Kidman (Rabbit Hole) Michelle Williams (Blue Valentine) Jennifer Lawrence (Winter's Bone)
En İyi Yönetmen David Fincher (The Social Network) David O. Russell (The Fighter) Tom Hooper (The King's Speech) Darren Aronofsky (Black Swan) Joel ve Ethan Coen (True Grit)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Christian Bale (The Fighter) Geoffrey Rush (The King's Speech) John Hawkes (Winter's Bone) Jeremy Renner (The Town) Mark Ruffalo (The Kids Are All Right)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Melissa Leo (The Fighter) Amy Adams (The Fighter) Helena Bonham Carter (The King's Speech) Jacki Weaver (Animal Kingdom) Haile Steinfeld (True Grit)
En İyi Yabancı Film Hors la Loi, Cezayir, (Rachid Bouchareb) Incendies, Kanada, (Denis Villeneuve) In a Better World, Danimarka (Susanne Bier) Dogtooth, Yunanistan, (Giorgos Lanthimos) Biutiful, Meksika, (Alejandro González Iñárritu)
En İyi Animasyon How to Train Your Dragon The Illusionist Toy Story 3
En İyi Uyarlama Senaryo 127 Hours The Social Network Toy Story 3 True Grit Winter's Bone
En İyi Özgün Senaryo Another Year The Fighter Inception The Kids Are All Right The King's Speech
En İyi Görsel Efekt Alice in Wonderland Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Hereafter Inception Iron Man 2
En İyi Sanat Yönetmeni Alice in Wonderland Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Inception The King's Speech True Grit
En İyi Görüntü Yönetmeni Black Swan Inception The King's Speech The Social Network True Grit
En İyi Kostüm Alice in Wonderland I Am Love The King's Speech The Tempest True Grit
En İyi Kurgu Black Swan The Fighter The King's Speech 127 Hours The Social Network
En İyi Makyaj Barney's Version The Way Back The Wolfman
En İyi Müzik How to Train Your Dragon Inception The King's Speech 127 Hours The Social Network
En İyi Ses Tasarımı Inception Toy Story 3 Tron: Legacy True Grit Unstoppable
En İyi Ses Miksajı Inception The King's Speech Salt The Social Network True Grit
En İyi Şarkı Coming Home (Country Strong) I See the Light (Tangled) If I Rise (127 Hours) We Belong Together (Toy Story 3)
En İyi Kısa Animasyon Day & Night The Gruffalo Let's Pollute The Lost Thing Madagascar, carnet de voyage
En İyi Kısa Film The Confession The Crush God of Love Na Wewe Wish 143
En İyi Belgesel (Uzun) Exit through the Gift Shop Gasland Inside Restrepo Waste Land
En İyi Belgesel (Kısa) Killing in the Name Poster Girl Strangers No More Sun Come Up The Warriors of Qiugang
Alıntı: http://www.beyazperde.com/haber/16474
Oscar'a aday filmler; Oscar 2011; Oscar ödül töreni nezaman?; En İyi Film; En İyi Erkek Oyuncu; En İyi Kadın Oyuncu; En İyi Yönetmen; En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu; En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu; En İyi Yabancı Film; En İyi Animasyon; En İyi Uyarlama Senaryo; En İyi Özgün Senaryo; En İyi Görsel Efekt; En İyi Sanat Yönetmeni; En İyi Görüntü Yönetmeni; En İyi Kostüm; En İyi Kurgu; En İyi Makyaj; En İyi Müzik; En İyi Ses Tasarımı; En İyi Ses Miksajı; En İyi Şarkı; En İyi Kısa Animasyon; En İyi Kısa Film; En İyi Belgesel (Uzun); En İyi Belgesel (Kısa) |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 28/02/2011 : 21:18:45 Aynen katılıyorum hocam. Başkası olsa "Vur bir tane ağzına!" diye tepki verirdim kesin. Ama çok çekici oluyor Hathaway'de. :) |
sheriat |
İletim - 28/02/2011 : 20:38:42 alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Anne Hathaway... Canım ya. :P
al benden de o kadar, bir insan ki bu kadar büyük ağıza ve buruna sahip olsun fakat yinede bu kadar sempatik ve çekici olsun. |
NİCKYOK |
İletim - 28/02/2011 : 14:21:05 alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
Kuşkusuz Inception alır demek isterdik hepimiz :) Bu işler öyle olmuyor genellikle. Christopher Nolan aday bile gösterilmemiş. Altın Küre ödüllerine paralel olarak Oscar bekliyorum. The Social Network ve Black Swan süpürür gibi. Tek emin olduğum yer The Fighter'daki Christian Bale performansı Oscarlıktı zaten..
Bu adam neyin nesi :D:D |
CrAzY_IVAN |
İletim - 28/01/2011 : 14:40:35 Anne Hathaway... Canım ya. :P |
HighVoltage |
İletim - 28/01/2011 : 14:32:11 Bu arada 83. Akademi Ödülleri, James Franco ve Anne Hathaway'in sunumuyla 27 Şubat'ta yayınlanacak. Sanırım yine NTV ve Cnbc-e ortak yayını olur. |
|
|
|