AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 The Day After Tomorrow

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 02/06/2004 : 17:00:05
Konu başlığı vizyondaki bir film ama benim açmak istediğim konu farklı. Son zamanlarda bu tip kıyamet teorileri içeren film sayısında baya bir artış var. Bu kadar filmin ardı ardına çıkması tesadüfmü yoksa insanlık böyle bir olayamı hazırlanıyor ??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
stoneowenman İletim - 21/08/2004 : 11:02:40
bence dostlar size kıyamet yetişmez banada belki bizim çocuklarımızada ama herkes kendi kıyametine hazır olmalı yani ölüm.herkezin zamanı gelince ölüceği kesin ama öbür tarafa bir Allah'In rızasıyla gitmek var birde Allah'ın rızasını almadan gitmek ver inşallah hepimiz ilk ediğim gibi gideriz.
Milamber İletim - 17/08/2004 : 16:12:02
yinede güzel filmdi ben beğendim dünaynın bu tür şeyler yaşamaması için gelecekteki en temiz enerji kaynağı olacak olan nükleer enerjiye yatırım yapmamız gerek(bunun yanında elbette hidroelelktirikleride kuracaz dünya için konuşuyorum)böylece petrol sonucu oluşan kirlenmelerin önüne geçip zamanla dünayamızı temizleyebiliriz bile ama görüyorumki konuyla alakasız kişiler gidip bu enerji çeşidine laf atıyorlar karşılarına uzmanlar çıktıklarındada sus pus oturuyorlar
film amerikada yayınlanmış bir rapor üzerine çekilmiştir bu yüzden gözükenler saçmalık değildir ama o kadar hzılı olurmu onu bilmiyorum ama mümkündür bence
alternatif enerji kaynağı bulmalıyız bu tür şeyleri önlemek için ama bu güneş enerjisi,rüzgar enerjisi gibi komik şeyler olmamalı (komik diyorum çünki türkiyenin yüzde 3 lük enerjisini karşılamak için istanbuldan geniş bir alanı tesislerle doldurmak gerekiyor :D ) bu yüzdende benim fikrim nükleer enerjiye yönelmemiz bu aralar bu konuyu araştırdığım için kesin konuşa biliyorum ilgilenenler bilim teknik dergisinin son sayısını okuyabilirler ayrıca
http://www.world-nuclear.org/
http://www.nea.fr/
http://www.nei.org/ kaynaklarındanda yararlanabilirler
OCTANE İletim - 17/08/2004 : 15:46:05
Bir meteoroloji uzmanına göre o olan felaketlerin çok fazla yılda oluşması lazım.Bana görede öyle.Adamlar aksiyon olsun diye felaket filmleri yapıyorlar bence.
mathadore İletim - 04/06/2004 : 01:21:55
Yalnız fimdeki baba'nın taa New York'a kadar gitmesi fazla salakçaydı. Bir de su içinde çalışan telefon da güzel fikir! kimin aklına geldiyse artık?
Aslında herkes Başkan yardımcısını haksız olarak görüyor olsa bile adam haklıydı ve yaptıkları mantıklıydı. Ne yani ülkenin yarısını boşaltsa mıydı bir teori için?
Leg0l4s İletim - 03/06/2004 : 22:23:50
İşte öyle filmlerden biri daha... Avaris'in de dediği gibi bazı eksiler olsa da, film genel olarak hoşuma gitti. Kıyamet konulu filmler de artık gerçekten artmaya başladı.

Bu türdeki artışı bence insanların artık bu konularda çok şey duymuş olmaları. Doğal olarakta bu tür çok ilgi çekiyor. Matrix, Yüzüklerin Efendisi gibi filmlerindeki olayları hiç yaşamadığımız için bizi kendilerine çekiyorlar. Tabi ki bunlar da kafalarımız da bazı soru işaretlerine çıkarıyor.

Benim gibi daha birçok kişi böyle söylentileri çok duymuştur. Büyük depremler yaşanacak denildi.. Şu an ortada birşey yok. Depremden dolayı İstanbul'da denizin kıyı kesimlere bir tehdit oluşturdu.. Halen yok. Ve kıyamet.. Ne zaman karşımıza çıkacağını da hiçbirimiz bilemeyiz. Ama eğer öyle birşey olursa kesinlikle ortaya birşey atılmadığından, doğal olarak da kimse hiçbir tedbir almaz. Zaten böyle bir iddia ortaya atılsa da kim ciddiye alıp, tedbir alacak ki? Daha doğrusu ne tedbir alacak ve daha fazlası...

0.03 Snitz Forums 2000