|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
CeLLaT |
İletim - 08/11/2004 : 21:59:18 Filmi izledim baya bir abartmışlar gibi geldi ama abartmaları çok güzel olmuş. Konuyla ilgili biişey anlatmıycam.Başrolde yine Milla Jovovich (umarım yanlış yazmamışımdır) var.Ve RE hayranlarının 3. oyundan tanıdığı Jill Valentine ve Nemesis var. Aksiyon ve korku bu filmde çok daha dolu ve daha yoğun çok beğendim RE2'yi,hatta bayıldım. Nemesis'i harika yapmışlar. Konuyu ilk filme güzel bağlamışlar. Sinemalara gelir gelmez gidin arkadaşlar. Sakın kaçırmayın
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sheriat |
İletim - 12/12/2004 : 17:21:33 o 3. film için tıpkı ilk filmdeki gibi açık kapı eğer film gişe yaparsa 3.sü çekilir ama benim pek bi beklentim kalmadı film baydı terminal bile 10 kat daha iyi çıktı |
CrAzY_IVAN |
İletim - 07/12/2004 : 20:06:15 Filmi izlemeyen kaldı mı bilmiyorum... Ben de yeni izledim. Gayet başarılı bir film, Milla Jovovich filmden de başarılı . İzleyenlere soru: "Program Alice activated!", hafıza yerine gelmişti hatunda ama ne iş? O da mı Nemesis tarzı oldu şimdi? Oyunu pek bilmediğim için gidişiyattan da haberim yok, bir 3. film söz konusu mu acep? |
sheriat |
İletim - 04/12/2004 : 18:50:58 arkadaşlar dayanın özellikle vasat filmleri sinemada izlersek bi nebze tad alabiliyoruz ama cd izleyince mide bulandırmaya başlıyor bu film vasatmı değilmi bilmiyorum ama gazete dergi ve yukarıda arkadaşların yazdıklarından anladığıma göre vasata benziyor. |
Milamber |
İletim - 29/11/2004 : 20:25:00 SPOILER VAR OKUMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------- abartmışlar biraz alice i :) oyunda böle bişi olsa çok ii olurdu genel olarak oyundan bazı şeyler alınmış ama onun dışında oynla pek alakası yok hele nemesis aliceın yanına geçince epey bi koptum :D aslında film sırf milla için yapılmış gibi büyük ihtimal yönetmenle nişanlı olmasının bunda payı var ;) (öle okudum) aşırı güçlü yapmışlar zevki çıkmadı pek korkutamadı beni oyun daha korkunçtu :P nemesisi bile tokatladı hem :P valentine ezik kaldı olmaz öle SPOILER BITTTI ALOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------- gelelim gidilirmi gidilmezmi olayına aksiyon ve milla için gidilir ama oyunu sevdiğinizden giderseniz tavsiye etmem bir kaç kare var o kadar |
CeLLaT |
İletim - 29/11/2004 : 19:27:58 Senin adına sevindim sheriat hocam.Ben Ankara'dayım 8 milyon burda sinema bileti.
Çok doğru söylüyorsun sinema konusunda.Film sinemada izlenmeli.Hem başka nerde bulunabilirki sinemadaki atmosfer.
Ben üniversite öğrencisiyim.Peder Bey'e yük olmamak için herşeyimden kısıyorum.Malum bir günlük harçlığımı sinemaya vermek zor geliyor.Sinemaya gidebilenlerin filmi sinemada izleyip,filmin tadını çıkarmalarını tavsiye ederim. |
|
|
|