AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 2004 un en iyi filmi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
majestik İletim - 03/01/2005 : 19:37:30
sizce 2004 un en iyi film veya flimleri hangileriydi 1 turk ve 1de yabancı flim soyleyin

bence;
en iyi turk tabiki G.O.R.A
en iyi yabancı PUNİSHER
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ginobili_71 İletim - 01/07/2005 : 16:49:43
alıntı:
PUMA tarafından yazılan:

alıntı:
behtsiz tarafından yazılan:

EN KÖTÜ FİLM G.O.R.A.

HADE LEN.....

hadi lan(sözüm behtsiz e)
|KRONDOR| İletim - 01/07/2005 : 14:10:03
alıntı:

Geçtiğimiz sene bir alman gazetesinde yayınlanan bir haber oldukça sansasyon yaratmıştı. Küfür Türklerin kültürü oldu deniyordu haberde. Ve biz bundan çok rahatsız olduk. Ama aslında bundan rahatsız olmamıza gerek yoktu. Çünkü küfür bizim kültürümüzün bir parçası oldu ve eğitimsizlik olduğu sürece böyle devam edecek.

Koca filmde güldüğüm tek tük sahne var. En çok hoşuma giden Commodore 64 sahnesi oldu ve nedense bizim dışımızda gülen de olmadı. Küfür konusuna tamamen karşıyım. Espriden yoksun, küfürlü sahneleri çıkartırsak yarım saatlik bir kısmın kaldığı filmlerin bu denli abartılmasına da anlam veremiyorum. Ayrıca bunu da kültürümüzün bir parçası olarak görmek yerine kültürsüzlüğümüzün bir parçası olarak görmeyi tercih ederim.

Ayrıca GORA'yı 2004 yılının en iyi filmi seçmek de durumumuzun ne kadar kötü olduğunu gösteriyor. GORA gibi vasat bir filmi en iyi film olarak seçmek zorunda kalıyoruz. Gerçi benim görüşüme göre, 2004 yılında, hatta son birkaç yılda iyi bir Türk filmi çıkmadı. İnsanlarımız da Hababam Sınıfı'nın beş para etmez, oyunculukla alakası olmayan tayfasını izlemeye devam ettikçe de çıkamayacak.
DeMoN_HuNtEr İletim - 01/07/2005 : 12:53:30
Türk : G.O.R.A
Yabancı : LOTR Return of the King
Rappier İletim - 27/06/2005 : 23:04:52
En iyi yabancı film kesinlikle tartışma götürmez şekilde KINGDOM of HEAVEN'dır... Tartışmaya burada noktayı koyuyorum (:

En iyi yerli film ise G.O.R.A. 'dır... Gora konusunda o kadar çok farklı düşünce var. Kesin olan son zamanlarda yapılmış en iyi Türk filmi olduğudur. Tamam film çok fazla küfür içeriyor ama unutmayın filmde günlük hayatımızda kullanmadığımız birşey yok (:
Geçtiğimiz sene bir alman gazetesinde yayınlanan bir haber oldukça sansasyon yaratmıştı. Küfür Türklerin kültürü oldu deniyordu haberde. Ve biz bundan çok rahatsız olduk. Ama aslında bundan rahatsız olmamıza gerek yoktu. Çünkü küfür bizim kültürümüzün bir parçası oldu ve eğitimsizlik olduğu sürece böyle devam edecek.
RoM3o İletim - 26/06/2005 : 10:35:47
erorr korku filmi mi aksiyon mu?

0.02 Snitz Forums 2000