|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
nurettinki |
İletim - 27/05/2005 : 00:16:49 SİZE HAYAL KIRIKLIĞI YARATAN FİLMLER NELER. KAÇ KİŞİ AYNI FİLMDE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMIŞ, MERAK ETTİM. BENİMKİLER: TITANIC STAR WARS(YENİ VERSİYONLARI) ZAMAN TÜNELİ II SON DURAK II HARRY POTTER LOTR KRAL'IN DÖNÜŞÜ AKLIMA GELENLER |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
wolfsvadisi |
İletim - 13/06/2005 : 20:38:40 matrix 2 |
metallic_white |
İletim - 12/06/2005 : 00:57:00 alıntı: nurettinki tarafından yazılan:
alıntı: metallic_white tarafından yazılan:
[quote]HASSOOO tarafından yazılan:
lotr için hayal kırıklığı diyemem
Çok haklısın HASSOOO kardeşim. İnsanlar neden tek yönlü düşünmekte ısrar ederler anlayamıyorum. Yapılacak film eğer bir kitaptan esinlenilerek yapılıyorsa; o film direk kitabın fotokopisi olarak çekilirse sinema prensiplerine aykırılık teşkil eder. Yönetmen ve kurgulayan kendinden ufak tefek şeyler katmalıdır ki yaratıcılık (ki bu sanatın başlıca temasıdır) ön plana çıkmalıdır.
Amacım tartışmak değil, tüm görüşlere saygı duymak lazım, mesele filmin kötü olması değil, beklentilerimi karşılayamaması. Kral'ın dönüşü beni tatmin etmedi, yoksa bir çok filme tercih ederim ve şu ana kadar 3 defa izledim, daha da izleyecem.
Tüm görüşlere tabiki saygı duyuyorum, ama önceki yazımın sonunda da yazdıklarımın kişisel görüş olmadığını yazmamıştım, yani bana yazılacak cevapların da "kişisel görüş" olarak gelmemesi için yazdım bunu. Ama neyse dediğin gibi tartışmaya gerek yok, sen yine de beğenmiyorsan saygı duydum, eğildim hatta.  |
nurettinki |
İletim - 12/06/2005 : 00:52:02 alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Benim için hayalkırıklığıydı, yüzük kardeşliğini izlediğimde müthiş bir keyif aldım. Üstelik kitaba tam olarak da sadık kalınmamıştı ama başka hiç bir film beni bu kadar etkilemedi. |
nurettinki |
İletim - 12/06/2005 : 00:49:09 alıntı: metallic_white tarafından yazılan:
[quote]HASSOOO tarafından yazılan:
Çok haklısın HASSOOO kardeşim. İnsanlar neden tek yönlü düşünmekte ısrar ederler anlayamıyorum. Yapılacak film eğer bir kitaptan esinlenilerek yapılıyorsa; o film direk kitabın fotokopisi olarak çekilirse sinema prensiplerine aykırılık teşkil eder. Yönetmen ve kurgulayan kendinden ufak tefek şeyler katmalıdır ki yaratıcılık (ki bu sanatın başlıca temasıdır) ön plana çıkmalıdır.
Amacım tartışmak değil, tüm görüşlere saygı duymak lazım, mesele filmin kötü olması değil, beklentilerimi karşılayamaması. Kral'ın dönüşü beni tatmin etmedi, yoksa bir çok filme tercih ederim ve şu ana kadar 3 defa izledim, daha da izleyecem. |
DeMoN_HuNtEr |
İletim - 11/06/2005 : 12:04:32 Spiderman 2 kesinlikle. çünkü filmi bi aşk filmine çevirmişler . berbattı |
|
|
|