AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Bir Tiyatrocu Günlüğü...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
metallic_white İletim - 18/06/2005 : 01:48:33
Yaşadığım uzun ve yorucu maratonu sizlerle de paylaşmak istiyorum arkadaşlar...

2 hafta öncesinden hazırlanmaya başladığımız oyun; Ray Cooney'in yazdığı "Karmakarışık (Out Of Order)" isimli oyundu. (Bilgi için: http://tiyatro.gsu.edu.tr/oyun/1999-2000/karmakarisik/karmakarisik2.php )

Çalışmalarımızı bir derneğin çalışma salonunda yapıyorduk ve başlangıçta herşey gayet eğlenceli ve disiplinli gidiyordu. Tahminimizden fazla sponsor bulmamız, zekice esprilerle oyunu süslememiz bizim için ekstra güzellikler yaratmıştı. Ancak, ta ki....

Ta ki oyunun çıkmasına 1 hafta kala işler sarpa sarmaya başladı. Oyunu haziran 25-26-27'sinde sahneye koyacağız ve bir yandan detayları düzenlemek, bir yandan teknik işlerle uğraşmak o kadar yordu ki bizi... Sabah saat 11:00'de çalışmaya başlayıp; akşam 21:00'de çalışmayı tamamlıyor olduk. Bu da o yorgun olduğum gecelerden biri... Hele bugünün akşamında artık sabahtan akşama aynı ortamda durmaktan öyle sıkılmıştık ki neredeyse oraya buraya tekme savurmaya başlayacaktık ekip olarak . Eh bu tatlı yorgunluğu ve başımdan geçenleri sizlerle bir paylaşayım dedim -sıkıntıların paylaşıldıkça yokolması adına-...

Ayrıca eğer Çanakkale'de oturan arkadaşlar varsa (örneğin Lightning hocam) beklerim oyunumuza... Muhtemelen artık oyunlar bitene kadar siteye uğrayamayacağım, herkes iyi kalsın! EYVALLAH!
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white İletim - 19/06/2005 : 00:56:01
Hocam henüz o kadar açılacağımızı sanmıyorum ama çok yakında İstanbul'a topluluğun ana binasını açacağız... Sonra herşey gelişecek tabiki (Ekibimizin adı Büyülü Sahne bu arada... Kısa bir bilgi için de: http://www.tiyatronline.com/yhaber891.htm )
HASSOOO İletim - 18/06/2005 : 16:32:01
Ankara'ya uğrar mısınız hocam? Uğrarsanız haberim olsun ;)

0.03 Snitz Forums 2000