AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Batman Begins'i izlediniz mi??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
mamaluj İletim - 18/06/2005 : 17:46:00
walla dierlerine göre çok daa gzl olmuş bence gidip görmekte yarar war!!
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white İletim - 16/07/2005 : 16:39:43
Batman aslında pekte izlenecek bir film değildi benim için, fakat sırf çocukluk sevdam olduğu için gitmiştim. Eski filmlerine oranla detaya girmeleri hoşuma gitti. Zaten fazla aksiyonu özellikle istemiyordum çünkü artık her -süper kahraman-ın aksiyonla tanıtılması fikri fazla klişe olmaya başladı. Ama bu filmde önceki Batman filmlerine oranla şanına yakışacak bir biçimde karanlık bir atmosferde geçirmişlerdi aksiyon sahnelerini. Kamera kullanımını ise bir türlü oturtamıyorlar nedense. Önceki filmlerinde de, bunda da durum aynı. Gerçi Begins'te sadece bir bölümde yakalanmıştı bu kullanım ama sonra devam ettirmedikleri için "pata küte"ye dönüştü yine aksiyon sahneleri...

Birazcık off-topic: Kamera açıları konusunda bu dalda ancak Spiderman'i kutlayabilirim .
kizilbela İletim - 16/07/2005 : 09:41:22
işin aslı ben beğendim Aksiyon az belki ama Bruce Wayne'nin batmana dönüşümünü çok güzel ve ayrıntılı anlatmış. Zaten hemen hemen herkes kahramanların atraksiyonlarını bilir. Ama çoğumuz bilmez neden bu adamlar oturdukları yerden batmane spidermana dönüştüğünü. eee bu da serinin ilk filmi olduğuna göre bırakın uzun uzun anlatsın. serinin diğer filmlerinde bence fazlasıyla aksiyon görcez zaten Ama Rappier sana hak vermeden yapamıyorum artık doğru düzgün bi batman serisi çekseler de bi daha bu işe kalkışan olmasa
Rappier İletim - 15/07/2005 : 20:23:56
Şu film'ede kaç kere başlayacaklarına karar veremediler. Her izlediğimde farklı bir aile ölüm sahnesi var (:
Bu arada film güzel olmuş diyorsanız beklentilerinizin oldukça az olması gerekir. Çünkü filmde ne doğru dürüst aksiyon var nede extra birşeyler.
Filmi izledim ama beğendim diyemem çünkü film hiçte güzel değildi....
nurettinki İletim - 15/07/2005 : 17:20:19
eğer diğer filmleri izlemeseydim, ben de beğenirdim.
değişik bi şey bulamadım.

0.03 Snitz Forums 2000