AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Star Wars-Sith'in İntikamı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Mérula Alba İletim - 19/06/2005 : 13:29:00
Çoğunluğumuz izlemiştir herhalde. Muhteşem bir filmdi. En beğendiğim sahnelerden biri Anakin'in sith lordunun önünde eğilip Padme'yi kurtarmasına yardım etmesi için yalvarmasıydı. Özellikle-orjinal sesiyle izleyenler belki anımsar-"I can't live without her." dediği an, Anakin'in sesindeki titreme, tüylerimi diken diken etti. Ayrıca filmin sonunda Anakin'e, Darth Vader olduktan sonra Padme'yi öfkesine yenik düşerek öldürdüğü söylendikten sonra içindeki büyük acı ve kendine duyduğu nefretin yarattığı basıcın etraftaki her şeyi parçalaması da muhteşemdi. İnanılmaz bir sondu. Siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben hâlâ etkisindeyim filmin.
Bu arada küçük bir dipnot: Anakin büyümüş de ne muhteşem bir yakışıklı olmuş. Aman da aman. Allah nazardan saklasın. Tü tü tü tü maşşallah!
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Mérula Alba İletim - 19/06/2005 : 15:35:49
Ben bu gün ikinci kez izlemek için sinemaya gidiyorum :)
CANPOLATALEMDAR İletim - 19/06/2005 : 14:56:58
Merula Alba tam benim düşüncelerimi söylemişsin.Bu filme 100 kere gitsem yine sıkılmam.Kesinlikle müthiş bir film
Mérula Alba İletim - 19/06/2005 : 14:36:54
Yanlış bilmiyorsam 6 bölüm. Yanılıyor da olabilirim çünkü ben de hepsini izlemedim.
mamaluj İletim - 19/06/2005 : 13:37:40
bişi sorabilir miim abi şey bu star wars ın kaç filmi war..benim abim almış dvd serisi 'star wars trilogy' die bişi 4-5 tane dvd war içinde ben şimdi anlamadım ya karıştırdım herşei kaç tane filmi war toplam star wars ın??

0.01 Snitz Forums 2000