AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Dünyalar Savaşı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 01/07/2005 : 19:57:52
Filmi ilk gün izledim ve filmin sonunda aklımdaki tek düşünce paramı geri verin idi. Bu kadar şişirme, bu kadar saçma bir film görmedim. Sinemanın dolu oluşu filmden çok yapılan reklamın ne kadar önemli olduğunun göstergesiydi.
Tabiiki film çıkışında ne süper film diyen bir iki kişiyede rastlamadım değil... Bu kardeşlerimizin film zevki konusunda yorum yapmayacağım. Nede olsa zevklerle renkler tartışılmaz...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white İletim - 03/07/2005 : 13:41:35
Film beni çok aşırı etkilemedi fakat değinilen küçük küçük hoş noktalar vardı. Zaten sadece başı ve sonu kitapla uyum gösteriyordu, ayrıca kitapta aile ilişkilerine bu kadar değinilmemişti. Ancak filmin en sonu bana "E bunu da yapmayın artık! Bari bunu yapmayın!" dedirtti... Ama Rappier gibi paramın gasp edildiğini düşünmüyorum en azından kitabı okuyanların gitmesi gerek... (Spoiler vermemek için terler içinde kaldım, son bölümü izleyenler hatırlar.)
Rappier İletim - 02/07/2005 : 16:43:15
alıntı:
CANPOLATALEMDAR tarafından yazılan:

Rappier isteyen istediğini,düşünür.Bir sürü kişi bir filme kötü diyorsa herkes diyecek demek değil.Sevmişler işte.Belki onlar öyle filmleri seviyorlar.

Ben birşey demedimki... 2. mesajımı okursan gidin izleyin bile dedim. Sonuçta sinema işi beğeni işi sen beğenirsin ben beğenmem yada tam tersi. Ben sadece sinema çıkışında hissettiklerimi sizlerle paylaşmak istedim. O zaman paramın gasp edildiğini düşünüyordum, şu andada farklı düşünmüyorum.

CANPOLATALEMDAR İletim - 02/07/2005 : 15:09:53
Rappier isteyen istediğini,düşünür.Bir sürü kişi bir filme kötü diyorsa herkes diyecek demek değil.Sevmişler işte.Belki onlar öyle filmleri seviyorlar.
thakki1 İletim - 02/07/2005 : 03:59:28
ghostship filmini seyrettikten sonra bende aynı şeyleri düşünmüştüm, sonra kitabını okumuş biri olarak yüksüklerin efendisinde elemanın(frodo) yüzüğü atmayıp o benim demesinde uğradığım dumuru kitabi okumuş olanlar anlıyorlardır, yinede miğferdibi savaşının hatrına sınıfı geçirdik, benim en gülüp kendimle alay ettiğim konuyu ise bu sitede 10 kişi hatırlarmı bilemem, hocam cumartesileri karamurat yada tarkan oynasın diye dua ederdik(senin benim gibi dinazor kuşak), tek kanala mahkum siyah beyaz kuşak olarak ne türkan şorayı nede hülya koçyiğiti babaannelerimiz< döktüğ onca gözyaşına rağmen sevmem, onlar bizim seiko 5 ile bizanslıra dalan cüneyt abimizin filmlerinin oynayacağı saatleri gasp ettiler yıllarca, şimdi sen gelmiş dünyalar savaşını beğenmiyorsun , bırak dünyalar savaşını biz ozamanlarda dünyayı kurtaran adamı azmı bekledik
Generalll İletim - 01/07/2005 : 21:17:39
Ok sağol.Fragmanı güzeldi ama filmde değişebiliyor herşey öyle gözüküyor.Ben yinede gideceğim umarın çok çok kötü birşey çıkmaz...

0.02 Snitz Forums 2000